تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
مجله دلتا

مجله دلتا

همه چیز در مورد همه چیز

۶ رستوران هندی تهران ؛ تجربه یک طعم متفاوت

تعدادی رستوران هندی در تهران هست که می تواند طعم اصیل غذاهای هندی را با شما به اشتراک بگذارد.
رستوران هندی

از طرفداران غذاهای تندو‌تیز هندی هستید؟ تجربه‌ طعم غذاهای ملل را دوست دارید؟ دلتان می خواهد غذایتان پر از ادویه های مختلف باشد؟ اصلاً از نظرم خوردن غذا یکی از لذت بخش ترین کارهای دنیاست مخصوصاً امتحان کردن و چشیدن غذاهای کشورهای دیگر. رستوران‌ های مختلفی در تهران هستند که این امکان را به ما می‌دهند. مانند رستوران های بین المللی بام لند تهران و یا رستوران غذای ایتالیای و چینی که در همه جای ایران پخشند. مجله گردشگری مان اینجاست تا شما را به چند رستوران هندی در تهران ببرد. مطمئنم هندی ها چاشنی ها و طعم دهنده های فراوانی برای خوش مزه کردن یک غذا استفاده می کنند. با مجله دلتا بمانید.

۱. رستوران چینگاری

رستوران مهاراجه

بیشتر کسانی که رستوران‌های مختلف هندی را امتحان کرده‌اند معتقدند این رستوران یکی از بهترین رستوران‌های هندی در تهران است. در آن می‌توانید غذاهای اصیل هندی را بخورید، به قدری به طعم اصیلش نزدیک است که شما حتی خیلی وقت‌ها مشتری‌های هندی را در این رستوران می‌بینید. فضایی شیک و تمیز دارد و وقتی وارد رستوران چینگاری می‌شوید محیط تاریک و دنج و وسایل و مجسمه‌های هندی شما را سر ذوق خواهد آورد. سه نوع مبل و صندلی هم برای مهمانان قرار داده شده که می‌توانید مبل‌های راحتی یا صندلی‌های معمولی یا بلند را بسته به سلیقه‌تان انتخاب کنید.
منوی رستوران چینگاری نصبتاً گران است اما از نظر تنوع کم‌ و کسری ندارد و گزینه‌های متنوعی پیش رویتان خواهد بود.
آدرس رستوران چینگاری: مطهری-خیابان مفتح شمالی-چهارراه زهره جنب بانک ملت پلاک ۶

۲. رستوران مهاراجه

رستوران مهاراجه

مهاراجه از قدیمی‌ترین رستوران های هندی تهران است. همزمان با هتل جهان در سال ۱۳۴۰ افتتاح شده و یعنی حدود ۵۶ سال قدمت دارد! فضایش بسیار جذاب است. یک فیل طلایی هندی و کاشی‌کاری‌هایی که روایت‌گر زندگی روزمره مردم بمبئی هستند را در این رستوران خواهید دید. وقتی وارد آنجا شوید، موسیقی هندی و فضای درون آن چنان با روح شما حرف می‌زند که گویا به هندوستان سفر کرده اید. در تنور رستوران نان‌های تازه و سنتی هندی هم پخته می‌شوند، سمبوسه، غذاهای برنجی و کبابی و تندوری و دسر و نوشیدنی‌های مخصوص هم سرو می شود که دستتان را در انتخاب غذا باز می‌گذارد.
منوی رستوران مهاراجه از نظر قیمت قابل قبول است.
آدرس رستوران مهاراجه: خیابان ولیعصر، نرسیده به چهارراه طالقانی، جنب کوچه رحیم زاده، هتل جهان

۳. رستوران تاج محل

رستوران تاج محل

یکی از شناخته‌‌ شده‌ ترین رستوران‌های هندی تهران رستوران تاج محل است. به طوری که از هرکس نام یکی از رستوران‌های هندی را بپرسید بلافاصله نام این تاج محل را به شما می گوید. به واسطه هتل تاج محل و نمای ساختمانش از اتوبان حقانی بسیار مشهور است. اگر دست‌ جمعی به این رستوران می‌روید و کسی در جمعتان باشد که غذاهای تند را دوست ندارد می‌توانید موقع سفارش درخواست کنید تا غذای او تند سرو نشود. جوجه تندوری و شاهی قورمه و کشمیری کباب از محبوب‌ترین غذاهای تاج محل هستند که معمولاً هم پیشنهاد سرآشپز است.
منوی رستوران تاج محل از نظر قیمت به نسبت بالاست.
آدرس رستوران تاج محل: شیخ بهائی جنوبی-پلاک ۲۹

۴. رستوران هندی تندور هتل سفیر

رستوران تاج محل تهران

این رستوران هم از قدیمی‌ترین رستوران‌های هندی پایتخت به شمار می رود. غذا ها در فضای باز سرو می شود و پرسنل آن خوش‌برخورد هستند. تندور هم مثل مهاراجه نان‌های هندی‌اش را همان‌جا در تنور می‌پزد. غذاهای گیاهی، گوشتی، تندوری، دریایی و کاری مرغ سرو می‌کند. اما جوجه تندوری و قورمه شاهی‌اش را حتماً تست کنید و یادتان نرود دسرهایش را هم سفارش دهید.
منوی رستوران تندور قیمت‌های قابل قبولی دارد اما باید یادتان باشد برای حق سرویس انعام دهید.
آدرس رستوران تندور: میدان هفتم تیر، خیابان مفتح جنوبی، روبروی ورزشگاه شیرودی، کوچه اردلان، هتل سفیر

۵. رستوران دهلی دربار

رستوران دهلی دربار

یکی از شیک ترین رستوران های هندی در تهران دهلی دربار است. در محیط این مکان از اِلمان های هندی به خوبی بهره برده شده است. نظیر بودا و ساری. موسیقی زنده جزء لاینفک این رستوران است و می‌توانید در محیطی آرام از خوردن یک غذای هندی خوشمزه و اصیل لذت ببرید. فضای VIP با ظرفیت ۶۰ نفر دارد. بهترین غذاهای آن ماهی مخصوص، کشمیری کباب، ماهی تیکه، بریانی گوشت گوسفند، میگو پاکورا، روغن جوش و ماتن ساکوالاست. نان‌های خوشمزه این رستوران هم عالی هستند پاپادام و برانا بیجابی را هم از دست ندهید.
منوی رستوران دهلی دربار بسیار متنوع است هرچند قیمت هایش کمی بالاست ولی به لذت غذاهای خوشمزه اش می‌ارزد.
آدرس رستوران دهلی دربار: پاسداران، بالاتر از برج سفید، نبش بوستان هفتم، جنب موسسه ثامن الائمه، رستوران دهلی دربار

۶. رستوران هندی مالاسا

رستوران ماسالا

از جنوب تا شمال هند که بروید هر ایالت و منطقه غذاهای خاص خودشان را دارند. رستوران ماسالا گلچینی از این غذاهای خوشمزه را در منوی خودش فراهم کرده و انواع بریانی‌ها و جوجه تندوری، مرغ تیکا، انواع نان های خوشمزه هندی مثل پراتا و روتی وَ غذاهای ملی هند را سرو می‌کند. کیفیت غذاهایش مثال زندنی است و  شب‌هایش شما را یاد شب‌های بنبئی می‌اندازد.
منوی رستوران ماسالا قیمت های مناسبی دارد و پرداخت حق سرویس آن اجباری نیست.
آدرس رستوران ماسالا: نبش گلستان یکم، پاساژ پریس سنتر، طبقه سوم


 

موضوع :
برچسب ها : تهرانگردی , سفر , گردشگری , مجله دلتا,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 28 دی 1398ساعت 18:01 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 81 | |

آخر هفته در روستای شهرستانک ؛ جاهای دیدنی کرج

از کنار کاخ ناصری رودخانه‌ای می‌گذرد که از چشمه گله گیله جاری‌است. مسیر 15 کیلومتری را طراوت می‌بخشد و معمولا در عکس‌های روستای شهرستانک ترکیب درختان سر به فلک کشیده را کنار این رودخانه دیده‌اید.
روستای شهرستانک

روستایی در شمال کوه توچال تهران و در جاده چالوس قرار گرفته است که قدمت آن به ۳۰۰۰ سال می‌رسد. منبع آب و چشمه‌ای پر آب دارد و مردم را گرد هم آورده. منطقه‌ای خوش آب و هوا با ۵۰۰ هکتار مساحت. ترکیبی چشم‌نواز از تاریخ و طبیعت حیرت‌انگیز است و ناصرالدین شاه هم به راحتی از آن نگذشته و کاخی در آن ساخته است. مجله گردشگری مان امروز به روستای شهرستانک می‌رود. مقصدی مناسب برای دوری از دغدغه‌ها و روزمرگی. برای آخر هفته‌ای فرح بخش با مجله دلتا بمانید.

عکسهای شهرستانک

شهرستانک کجاست؟

شهرستانک روستایی از توابع آسارای کرج است و در مرز دو استان تهران و البرز قرار گرفته. فاصله کمی با تهران و کرج دارد، گردشگران بسیاری سالانه به آن جذب می‌شوند. این روستا جاده‌ای کوهستانی، دره‌ای سرسبز، باغ‌های میوه و کوچه‌ باغ‌هایی زیبا دارد که در سفرتان می‌توانید از قدم‌زدن در آن‌ها لذت ببرید. از روستایی که در هر صورت برای رسیدن به آن باید راهی جاده چالوس شوی، مجبوری به جاده چالوس بزنی، توقعی جز زیبایی محض سراغ دارید؟! مسیر پیچ در پیچ و کوهستانی که تقصیر بیش از نیمی از خاطرات سفرمان به شمال، بر گردن اوست.

از جاده چالوس شهرستانک

جاهای دیدنی روستای شهرستانک

  • کاخ ناصری روستای شهرستانک

    کاخ شهرستانک عمارت ییلاقی‌ ناصرالدین‌شاه قاجار است. وقتی که نتوانست از آب‌ و هوا و طبیعت بی‌نظیر این روستا بگذرد. کاخ ناصری معروف‌ترین جاذبه این روستاست که به دستور او در انتهای دره شهرستانک که گله گیله نام دارد بنا شد. برخی محلی‌ها می‌گویند یکی از زنان ناصرالدین شاه در این کاخ به خاک سپرده شده است!

    عمارت ناصری شامل یک ساختمان دو طبقه (دیوانی یا بیرونی) و یک ساختمان یک طبقه (حرمسرا یا اندرونی) بود و با دیوار از هم جدا شده بودند. کاخ شهرستانک از شهریور ۱۳۷۶ جزو میراث فرهنگی است و در فهرست آثار ملی ایران قرار دارد. کمی آن طرف‌تر از روستا و در کنار رودخانه قرار دارد. باید از روستا خارج شوید و به سمت کوچه باغ‌ها بروید. اینجا ورود با اتومبیل ممنوع است و باید پیاده وارد آن شوید. تابلوهای راهنما شما را به آن می‌رساند.

اگر قصد رفتن به کاخ شهرستانک را دارید تصور نکنید با یک عمارت شاهانه طرف هستید، این روزها این کاخ که زمانی جلال و شکوه داشته به خرابه‌ای بدل شده که دیوارهایش پر است از دیوارنوشته‌هایی که گردشگران نوشته‌اند. در و پنجره‌ها و ستون‌های شکسته تصویر قشنگی از یک مکان تاریخی نیست.

کاخ ناصرالدین شاه شهرستانک

  • چشمه گل گیله

    از کاخ ناصری که به سمت شمال حرکت کنید، به چشمه زلالی به نام گله گیله یا گل کیله می‌رسید. از زیر سنگی می‌جوشد و به رودخانه می‌ریزد. اگر برای کمپ زدن آمده‌اید می‌توانید ناهار خود را اینجا بخورید، اطراف این چشمه درختان میوه و طبیعت زیبایی دارد. اگر در فصل زیبای زمستان به اینجا بیایید، یک تابلوی نقاشی زمستانه را در برابر خود خواهید دید.

  • قلعه دزدبند شهرستانک

    بقایایی از یک بنایی تاریخی دیگر روی بلندترین قله کوه شهرستانک، دیده می‌شود. از دوران ساسانیان باقی مانده و فقط پایه‌های اتاق‌ها و قسمتی از سقف یک اتاق آن باقی است. کاربری واقعی این بنا مشخص نشده و نام آن  قلعه دختر یا قلعه دزدبند است. سفال‌های یافت شده آنجا، بنا را به دوره اسلامی ربط می‌دهد. باید به سمت کوه شاه نشین که دقیقا در پشت کاخ ناصری قرار دارد بروید و بعد از نیم ساعت به قلعه خواهید رسید.
    قلعه دختر یا قلعه دزدبند

  • کتیبه ناصری شهرستانک

    کاخ ناصری را که به سمت ضلع شرقی‌اش بروید، سنگی عظیم با ارتفاع حدود ۴ متر خواهید دید. نوشته خوانایی ندارد؛ اما روایتی محلی می‌گوید این سنگ در زمان ناصرالدین شاه از صخره مشرف به کاخ او جدا شده و به اینجا پرت شده است. از آنجا که صدمه‌ای به کاخ نزده، ناصرالدین شاه دستور می‌دهد شرح این واقعه را بر روی همان سنگ بنویسند.

  • درخت اورس روستای شهرستانک

    درختانی با قدمت بسیار که هویتی افسانه‌ای دارند را اُرس می‌نامند. درخت اورس شهرستانک که محلی‌ها آن را هورست هم می‌نامند به ۲۸۰۰ سال پیش باز می‌گردد و از دیدنی‌های روستا به شمار می‌رود. ارتفاع این درخت به ۱۷ متر می‌رسد و عرض آن تقریبا ۱۴ متر است.
    برای رسیدن به این درخت به سمت جنوب شرقی روستا راهی شوید و به یک مسیر خاکی برسید و بعد از حدود ۲۰ دقیقه این درخت زیبا را خواهید دید. اینجا تابلو راهنمایی ندارد و خوب است برای رسیدن به آن از محلی‌ها کمک بگیرید.
    درخت ارس

  • رودخانه و آبشار

    از کنار کاخ ناصری رودخانه‌ای می‌گذرد که گفتیم از چشمه گله گیله جاری‌است و راهیِ دل روستا می‌شود. مسیر ۱۵ کیلومتری را طراوت می‌بخشد و فضایی روح افزا ایجاد می‌کند. معمولاً در عکس‌های روستای شهرستانک ترکیب درختان سر به فلک کشیده را کنار این رودخانه دیده‌اید.

    اگر در امتداد کاخ ناصری مسیر رودخانه را دنبال کنید قبل از رسیدن به چشمه، آبشار کم ارتفاع و عریضی را خواهید دید که سقوط آب چشم نوازی را به شما نشان می‌دهد و موسیقی دل انگیزی برایتان می‌نوازد.
    چشمه و رودخانه شهرستانک

آدرس روستای شهرستانک

آدرس: استان البرز، شهر کرج، جاده چالوس، منطقه آسارا، نرسیده به گچسر

سواری شخصی: می‌توانید وارد جاده کرج – چالوس شوید. اگر از کرج بیایید، بعد از حدود ۴۴ کیلومتر رانندگی و گذر از روستای آسارا، نرسیده به گچسر، به دوراهی شهرستانک که در سمت راست‌تان است می‌رسید. تابلویی مسیر را به شما نشان می‌دهد. حدود ده دقیقه بعد در روستا خواهید بود.

اگر از محور چالوس – کرج به شهرستانک می‌روید، بعد از گچسر و نرسیده به آسارا، تابلوی شهرستانک در سمت جاده نمایان خواهد شد.

قبل از روستا، باید در محوطه‌ای خودروی خود را پارک کنید و با کمی پیاده‌روی به روستا برسید.

 وسایل نقلیه عمومی: به اینکه سفر خود را از کجا به سمت شهرستانک آغاز می‌کنید، راه‌های متفاوتی وجود دارد. فقط کافی‌است بدانید: باید از تاکسی‌ها و اتوبوس‌هایی استفاده کنید که از جاده چالوس می‌گذرند تا بتوانید در دو راهی شهرستانک پیاده شوید. پس از پیاده شدن ماشین‌های گذری شما را به روستا می‌برند و یا اینکه اگر پیاده گرد یا گردشگر حرفه‌ای هستید، می‌توانید مسیر را تا رسیدن به روستا پیاده طی کنید.
آدرس شهرستانک

مسیر کوهنوردی

این یک مسیر پیشنهادی برای کوهنوردان است. از قله توچال به سمت شهرستانک و بالعکس مسیر صعودی متفاوتی وجود دارد. انتهای روستای شهرستانک بن بست است و به سه درّه منتهی می‌شود. یکی از این دره‌ها به سمت قله توچال می‌رود و دقیقا همان مسیری‌است که کوهنوردان از آن به روستا می‌آیند.

مسیر از سمت غرب توچال پس از طی حدودا یک ساعت شما را به قله شاه نشین می‌رساند. از این قله پس از یک ساعت و نیم پیاده روی به روستای شهرستانک خواهید رسید. در ابتدا به کاخ ناصری می‌رسید و از آن به بعد می‌توانید حسابی به گشت و گذار بپردازید.

* تور شهرستانک

ممکن است بخواهید به راحتی به شهرستانک بروید، حتی رانندگی هم نکنید. بنابراین استفاده از تور شهرستانک به مقصد این روستا گزینه بی‌نظیری برایتان خواهد بود. معمولا از مبدا تهران و کرج برگزار می‌شوند و نقاط گردشگری را با راهنما حسابی خواهید گشت.

تور شهرستانک

اقامت در شهرستانک

متاسفانه اقامت در شهرستانک، امکانات چشمگیری ندارد. می‌توانید در یکی از شهرهای نزدیک بمانید یا برای سفری یک روزه به شهرستانک، برنامه‌ریزی کنید. تهران، کرج، مرزن آباد و … انتخاب خوبی است.

کمپینگ اما در طبیعت شهرستانک بی‌نظیر است. لوازم کمپینک خود را بردارید و مثلاً در محوطه کاخ ناصری، در آلاچیق‌ها و یا کنار رودخانه اقامت کنید.

امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 28 دی 1398ساعت 17:50 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 52 | |


میگون که میگن کجاست ؟

میگون، خودش به تنهایی یک جای دیدنی است. خوش آب‌و‌هواست و خیلی‌ها آخر هفته‌هاشان را در این منطقه با آن طبیعت بهشتی‌اش می‌گذرانند.

نمی‌دانم چند بار گذرتان به شهر رودبار قصران افتاده است. همان که اوشان، فشم و میگون است. یکی از شهرهای شهرستان شمیرانات و مرکز بخش رودبار قصران در استان تهران خودمان. در گفتار عامیانه بیشتر میگون را با نام اوشون فشم می‌شناسند اما این هر سه، اوشان، فشم، میگون باغ‌شهری در ۲۵ کیلومتری شمال شرقی شهر تهران و در میان رشته کوه البرز قرار گرفته است.

مجلهه گردشگری مان قبلاً راجع به هملون و آبشار یخ زده‌اش برایتان گفته است. امروز هم به میگون سر زده. به یک نقطه کوهپایه‌ای و سردسیر که هوای آن در بهار و تابستان معتدل و در زمستان و پائیز سرد و برفی است. با مجله دلتا در این سفر زمستانی بمانید.

یخ نوردی در میگون تهران

جاهای دیدنی میگون

میگون، خودش به تنهایی یک جای دیدنی است. خوش آب‌و‌هواست و خیلی‌ها آخر هفته‌هاشان را در این منطقه با آن طبیعت بهشتی‌اش می‌گذرانند. زمستان هایش پر برف است. حتماً هنگامی که به پیست اسکی شمشک می‌روید متوجه شده باشید.

  • دره هملون

    در مسیر بعد از غذاخوری دره هملون و در سمت چپ جاده هم مسیری برای کوه‌پیمایی سبک هست که به دره هلمون، آبشار یخی و غارهای منحصر به فردش می‌رسد. چند غار دیگر هم دارد. به خاطر همین غارها هم نامش را همِلون گذاشته اند.
    پیشنهاد مطالعه: می‌توانید برای آشنایی کامل با هملون مطلب “آبشار یخی دره هملون ، یخ نوردی در پایتخت” را مطالعه نمایید.

آبشار یخی دره هملون میگون تهران

بعد از پیاده گردی و عکس گرفتن با غارها به آبشار هملون هم سر بزنید. همچنین چشمه‌های آهنگرک، باغ بالا، پس‌بند، جوزدار، خربزدره و غار چاه زنجیر هم در اطراف شهر میگون قرار دارند که دیدن آن‌ها خالی از لطف نیست.

بناها و آثار تاریخى در اطراف و در طول مسیر هم هستند مثل آتشگاه قصر دختر (معبد ناهید) در اطراف شکرآب، کاخ انیس‌الدوله از دورهٔ‌ ناصرالدین ‌شاه در اوشان.

مجموعه بناهای شهری و خانه‌های اهالی شهر میگون هم در بدنه دره‌های چهارگانه احداث شده‌اند و آن‌ها هم می‌توانند سوژه‌های عکاسی خوبی برای شما باشند. همچنین ویلاهای زیبایی آنجا ساخته شده که شاید باورتان نشود اینجا هم ایران است!
ویلاهای اوشان فشم میگون

  • هفت چشمه

    هفت چشمه یکی از چشمه‌های پرآبی‌است که در تالارسر میگون قرار دارد. اگر روزهای تعطیل به آن سر بزنید حتماً تعداد قابل توجهی از گردشگران را خواهید دید. از گذشته هم همینطور بوده و هفت چشمه مورد استقبال گردشگران ییلاقی و محلی محسوب می‌شده است، آب گوارایی دارد و در سال‌های اخیر لایروبی شده. تعداد کمتری چشمه دارد اما همه به هم وصل می‌شوند و  به یک حوضچه می‌ریزند.

  • مدرسه بین المللی یخ نوردی

    یک مدرسه یخ نوردی بین المللی حدود ۱۰ سال است که در ورودی دره هملون میگون با ظرفیت چند هزار نفری مشغول به کار است. هر سال میزبان جمعی از ورزشکاران ایران و کشورهای مختلف شده و زمستان‌ها هم مسابقات جهانی یخ نوردی در این مجموعه برگزار می‌شود.
    کلاس‌های آموزشی مقدماتی تا پیشرفته و با بهره‌گیری از امکانات مناسب و مدرن برگزار می‌شود. ورزشکاران از ۸ ساله به بالا می‌توانند آنجا ثبت نام کنند و این مجموعه هم آمادگی دارد در رده های سنی مختلف جذب ورزشکار داشته باشد.
    مدرسه بین المللی یخ نوردی میگون

جاذبه‌های نزدیک میگون

  • غارهای اطراف
    در اطراف میگون، کیقباد در روستاى ایگل، غار چاه زنجیر نزدیک میگون
  • آثار طبیعى ارزشمند
    کوه خاتون بارگاه، گونه‌هاى گیاهى متنوع در لالان
  • روستاها و نقاط تفریحى
    شکرآب، آهار، میگون، ایگل، شمشک، اوشان، رودک، مسیر رودخانهٔ جاجرود
  • مکان‌هاى زیارتى
    امام‌زاده طاهر و زاهد در شکرآب، محمدباقر رودک، مقابرى در شمشک، لالان، میگون، دربندسر

جاذبه های دیدنی رودبار قصران

میگون کجاست؟

آدرس : جاده لشکرک، کیلومتر ۲۳، شهر میگون

گفتیم سه شهر اوشان، فشم و میگون، در کنار هم منطقه «قصران» را می‌سازند و از توابع شمیرانات هستند. فقط ۵۳ کیلومتر با تهران فاصله دارد و می‌توان برای سفری یک روزه رویش حساب کرد.

سواری شخصی: به بزرگراه شهید بابایی بروید و به سمت شرق برانید. از پل استخر به طرف شمال بپیچید و از یک بلوار سربالایی، به سوی سه راه گردنه قوچک برانید.

اگر از تجریش و بزرگراه ارتش به سمت شرق بیایید در آخر بزرگراه ارتش، کنار پارک جنگلی سوهانک، باید مستقیم ادامه دهید تا به همین سه راهی برسید.

رستوران های فشم

گردنه قوچک را به طرف پایین بروید تا به میدان لشگرک رسیده، مسیر سمت چپ را که به طرف اوشان و فشم می‌رود انتخاب کنید و در میدان اصلی فشم دوباره سمت چپ تا به میگون برسید.

تاکسی: در فلکه چهارم تهرانپارس باید سوار تاکسی‌های فشم و میگون شویم.

اتوبوس: از ایستگاه مترو حقانی، برای اینجا اتوبوس هست.

موضوع :
برچسب ها : تهران , تهرانگردی , سفر , گردشگری , مجله دلتا,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 26 دی 1398ساعت 14:52 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 66 | |

سفر به کشورهای بدون ویزا برای ایرانیان

گاهی بعضی کشورها با هم توافق‌ می‌کنند که در آن‌ها «لغو روادید» اتفاق بیفتد. یعنی شهروندان می‌توانند بدون دریافت ویزا به دو کشور رفت و آمد کنند.
بدون ویزا

هرگاه فکر سفرهای خارجی به سرتان می‌زند یا در صفحات گردشگری مجلات اینترنتی یک مقصد عالی برای سفرتان می‌یابید اولین جمله‌ای که بی برو برگرد از ذهنتان می‌گذرد این است که: «نه بابا ویزا نمی‌دن!» چرا بارها به دلیل همین یک جمله قید سفر را زده‌اید. اصلا می‌دانستید خیلی کشورها هستند که به کشورهای بدون ویزا برای ایرانیان معروفند؟ پس ذهنتان را به  سوالات: مراحل اخذ ویزا چیست؟ از کجا باید شروع کنم؟ هزینه اخذ ویزا چقدر است؟ مشغول نکنید. فقط با مجله دلتا بمانید تا به شما بگوییم چطور می‌توانید به کشورهای بدون ویزا با پاسپورت سفر کنید.

لیست کشورهای با پاسپورت

چطور بدون ویزا سفر کنیم؟

گاهی بعضی کشورها با هم توافق‌ می‌کنند که در آن‌ها «لغو روادید» اتفاق بیفتد. یعنی شهروندان می‌توانند بدون دریافت ویزا به دو کشور رفت و آمد کنند. اساسا کشورها سه دسته هستند.

  1. کشورهایی که برای ورود به آن‌ها حتما باید ویزا تهیه کنید.
  2. کشورهایی که بدون هیچ ویزایی می‌توانید واردشان شوید.
  3. کشورهایی که با ویزای فرودگاهی می‌توانید به آن‌جا بروید. زمانی که وارد کشور مقصد شدید، با پر کردن یک فرم و پرداخت هزینه‌ای، همان لحظه به شما ویزا می‌دهند.

سفر به کشورهای جهان بدون ویزا

کشورهای بدون ویزا با پاسپورت ایران

رتبه پاسپورت ایران برای ورود به کشورهای جهان ۹۷ است و با داشتن آن می‌توان به ۴۱ کشور بدون ویزا و یا با ویزای فرودگاهی سفر کرد. چه خبر مسرت‌بخشی.

کشورهای بدون ویزا برای ایرانیان

لیست کشورهایی که بدون ویزا می‌توانید به آن‌ها سفر کنید به شرح زیر است. همچنین اینکه حتی چند روز بدون ویزا می‌توانید در آن کشورها بمانید.

کشورهای بدون ویزا در آسیا

  • ارمنستان (۹۰ روز)
  • مالزی (۱۴ روز)
  • ترکیه (۹۰ روز)
  • گرجستان (۴۵ روز)
  • قطر

کشورهای بدون ویزا در اقیانوسیه

  • ایالات فدرال میکرونزی (۳۰ روز)
  • جزایر کوک
  • نیووی

کشورهای بدون ویزا در کارائیب

  • دومینیکا (۲۱ روز)
  • هائیتی (۹۰ روز)

کشورهای بدون ویزا در قاره آمریکا

  • اکوادور (۹۰ روز)
  • ونزوئلا (۱۵ روز)

سفر با پاسپورت

کشورهای بدون ویزا با صدور ویزای فرودگاهی

این کشورها که برایتان می‌گوییم بعد از ورود برای شما ویزای فرودگاهی صادر می‌کنند و در همان فرودگاه و یا اگر به صورت زمینی رفته باشید در ترمینال برای شما ویزا صادر می‌کنند.

ویزای فرودگاهی کشورهای آسیا

  • کامبوج (۳۰ روز)
  • ماکائو
  • مالدیو (۳۰ روز)
  • نپال (۹۰ روز)
  • سری‌لانکا (۳۰ روز)
  • تیمور شرقی (۳۰ روز)
  • جمهوری آذربایجان (۳۰ روز)
  • لبنان (۳۰ روز)
  • سوریه (۹۰ روز)

ویزای فرودگاهی کشورهای آفریقا

  • جمهوری بنین
  • کیپ ورد
  • مجمع‌الجزایر قُمُر
  • جیبوتی
  • گینه بیسائو (۹۰ روز)
  • کنیا (۹۰ روز)
  • ماداگاسکار (۹۰ روز)
  • موریتانی
  • موزامبیک (۳۰ روز)
  • رواندا
  • سیشل (۹۰ روز)
  • سومالی
  • تانزانیا (۹۰ روز)
  • توگو (۷ روز)
  • اوگاندا
  • زیمباوه

ویزای فرودگاهی کشورهای اقیانوسیه

  • پالائو (۳۰ روز)
  • ساموآ (۶۰ روز)
  • تووالو (۳۰ روز)

کشورهای با ویزای فرودگاهی در قاره آمریکا

  • بولیوی (۳۰ روز)

لیست کشورهای بدون ویزا

صدور ویزا در سفارت

اگر مقصدی را که انتخاب کرده‌اید در لیست کشورهای بدون ویزا برای ایرانیان نیست پس به ناچار باید برای اخذ ویزا به سفارت آن کشور مراجعه کنید و مدارک لازم را ارائه کرده و در مصاحبه با مسئول سفارت شرکت کنید. مدارک لازم برای اخذ ویزا، مدارک شناسایی مثل گذرنامه و مدارک شغلی و مالی، بلیط هواپیما و رزرو هتل است.

نکته: اگر برای دیدن کسی می‌روید و نزد وی اقامت دارید می‌توانید به جای رزرو هتل، آدرس محل اقامت‌ ایشان را در کشور مقصد به سفارت بدهید.

مصاحبه در سفارت هیچ چیز وحشتناکی نیست و فقط برای این است که سفارت را مطمئن کنید به یک سفر توریستی یا کاری می‌روید و بعد از اتمام مدت سفرتان به ایران بازخواهید گشت.

مدارکی که باید به سفارت ارائه کنید، به کشور مقصدتان بستگی دارد. مثلا برای دریافت ویزای روسیه یا ویزای دبی کافی است بلیط هواپیما به مقصد روسیه و رزرو هتل را به سفارت ارائه کنید سپس ویزا صادر می‌شود. اما اخذ ویزای شینگن سخت‌تر است و باید مدارک مالی و شغلی نیز ارائه کنید.

کشورهای بدون ویزا برای ایرانیان

ویزای شینگن چیست؟

ویزای شینگن برای گرفتن مجوز سفر به ۲۶ کشور اروپایی است. در سال ۱۹۸۵ پنج کشور اروپایی در شهر کوچک شینگن که در کشور لوکزامبورگ قرار دارد، تصمیم گرفتند مرزهای بین خود را بردارند. پس از چندی تعدادی از کشورهای دیگر اروپا هم به آن‌ها اضافه شدند و تا امروز ۲۶ کشور قاره‌ اروپا به معاهده‌ شینگن پیوسته‌اند.

برای اخذ ویزای شینگن باید به سفارتخانه‌ یکی از این کشورها در ایران یا کشورهای دیگر مراجعه کنید و مدارک لازم را ارائه کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با ویزای شینگن، کشورها و مدارک آن برای سفر به اروپا مطلب “ ویزای شینگن و شرایط تور اروپا “را مطالعه کنید.

صدور ویزا در کشور ثانی

بعضی از کشورها هستند که هیچ روابط کنسولی با ایران نداشته و به همین دلیل، سفارت هم ندارند. در فهرست کشورهای بدون ویزا هم نیستند مثل کشور آمریکا که یکی از این نمونه‌هاست.

برای سفر به آن‌ها باید به سفارت‌شان در یک کشور خارجی که بیشتر کشورهای همسایه هم هستند مراجعه کنید. معمولاً ایرانی‌ها برای اخذ ویزا این کشورها به سفارت آن‌ها در ترکیه، دبی، ارمنستان و… مراجعه می‌کنند.

می‌توانید در مجله گردشگری مجله دلتا ابتدا مقصد خود را انتخاب کنید و  از جاهای دیدنی آن‌جا هم با خبر شوید.

موضوع :
برچسب ها : جهانگردی , دانستنی های سفر , سفر , گردشگری , مجله دلتا,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 26 دی 1398ساعت 14:42 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 65 | |

طاق بستان کرمانشاه ؛ ناگفته‌ های سنگ‌ های خاموش

طاق بستان یکی از بی‌نظیرترین یادگارهای این دیار است که از دوره ساسانیان مانده و می‌توان ساعت‌ها به آن خیره شد و از نقش نقش آن ناگفته‌ها شنید.
طاق بستان کرمانشاه

شاید طاق بستان کرمانشاه را مجموعه‌ای از سنگ نگاره‌ها و سنگ نوشته‌های مربوط به دوره ساسانی بشناسید که در محله طاق بستان در شمال غربی شهر کرمانشاه قرار دارد. اما این همه ماجرا نیست. مجله گردشگری مان به این یادگار کهن دیارمان سر زده تا ببیند چه چیزی برای گفتن دارد. با مجله دلتا همراه شوید.

اهمیت طاق بستان

محوطه طاق بستان به قرن سوم میلادی می‌رسد. یکی از ارزشمندترین آثار تاریخی ایران و حتی جهان. تاج‌گذاری خسرو پرویز، تاج‌گذاری اردشیر دوم، تاج‌گذاری شاهپور دوم و سوم و چند سنگ نوشته یا کتیبه به خط پهلوی، مراسم شکار گراز توسط سوارکاران و نواختن موسیقی با آلات موسیقی چنگ و … همان نقوشی هستند که در دل سنگ‌های خاموش نهفته‌اند.

طاق بستان

از سویی اینجا به دلیل وجود کوه و چشمه از دیرباز، تفرجگاه و محل شکار و نمایش قدرت شاهان بوده و امروزه هم با حال و هوای جذابش، بسیاری گردشگران را به سوی خود می‌کشاند. مردم محلی می‌گویند اینجا خنک‌ترین جای شهر و مکانی برای فرار از گرمای تابستان است.

اهمیت طاق بستان هنوز با شبهاتی مواجه است. اما پلکانی سنگی و دستکند در پشت طاق بستان وجود دارد که می‌گویند این پلکان کاربرد مذهبی داشته و بالا رفتن از آن برای انجام نیایش بوده است. اما از سوی دیگر برخی معتقدند که این پلکان را فرهاد کوه کن کنده است، هرچند آن‌ها از دوره پیش از ساسانی و مربوط به دوره مهرپرستی هستند.

دیدنی‌های طاق بستان کرمانشاه

 ۱. طاق بزرگ

طاق بزرگ، ۹ متر ارتفاع و ۷.۵ متر عرض و ۶.۵ متر عمق دارد و مهم‌ترین اثر مجموعه است. دیواره‌های داخلی ایوان تزیینات زیبایی دارند. قدمت آن به دوره خسرو دوم باز می‌گردد و به دلیل آن که نقش و نگارهای آن، نوع لباس‌ها و طلا و جواهرات دوره ساسانی را نمایش می‌دهد، اهمیت بسیاری دارد. نقوشی را در این طاق می‌توانیم ببینیم.

نقش های کنده کاری طاق بستان

نقش تاج گذاری خسرو پرویز

این نقش در بخش بالایی دیوار قرار دارد و به طور کلی سه تندیس در آن دیده می‌شود:

  • شاه در وسط
  • فروهر یا موبد موبدان در سمت راست شاه در حالی که حلقه فر ایزدی (حلقه قدرت) را به شاه می‌دهد.
  • آناهیتا – ایزدبانوی آب‌ها و نماد سرسبزی- در سمت چپ شاه آب و حلقه قدرت در دست دارد.

نقش سوار

در زیر نقش تاج گذاری، فردی سوار بر اسب حکاکی شده که هنوز کسی نمی‌داند دقیقا کیست! برخی مورخان اسلامی نیز این فرد را خسرو پرویز می‌دانند که سوار بر اسب خود «شبدیز» است. اسب در این نقش برجسته، کاملا زره پوشیده و قمقمه آبی بر بدنه‌اش آویزان است.

صحنه‌های شکارگاه سلطنتی

در دیواره‌های جانبی ایوان بزرگ شکارگاه سلطنتی را خواهید دید. آن‌ها نخستین تابلوی سنگی با رعایت قاعده و اصول نقاشی در جهان هستند و با ظرافت خاصی حک شده‌اند.

آدرس طاق بستان کجاست

  • صحنه شکار گوزن ها
    در سمت راست، قابی به ابعاد ۵.۸۰ در ۳.۹۰ متر است و  فیل‌بانانی را می‌بینیم که در سه ردیف، گله گوزن‌ها را به طرف شکارگاه هدایت می‌کنند. شاه سوار بر اسبش به نام شبدیز، در سه قسمت به نمایش درآمده.
  • صحنه شکار گراز
    در این صحنه ۱۲ فیل با دو سوار در ۵ ردیف عمودی در حال رَم دادن گرازها از مخفیگاه باتلاقی به سوی نیزار هستند. قایقی با دو قایق ران و ۵ نفر که در حال کف زدن دیده می‌شود. شاه در قایقی ایستاده و در اطراف او نوازندگان زن حضور دارند. در جایی ۵ فیل سوار، گرازهای شکار شده را با استفاده از خرطوم فیل‌ها جمع آوری می‌کنند.

نقش برجسته محمد علی میرزا

محمد علی میرزا دولتشاه، پسر فتحعلی شاه بود که در قرن ۱۹ یادگاری از خود در طاق بستان به جای گذارد. به دستور او در کنار نقوش ارزشمند دوره ساسانی، تصویری از وی حکاکی شد. جالب آنکه این حکاکی آن قدرها هم جذاب از آب در نیامد. در این نقش صورتی چاق، ریشی بلند و سبیلی تاب‌دار دارد و بر تخت تکیه زده است.

نقش پسران محمدعلی میرزا

امام قلی میرزا معروف به عمادالدوله -پسر محمدعلی میرزا- در سمت راست محمدعلی میرزا، ایستاده است؛ در سمت چپ او محمد حسین میرزا ایستاده که جزییات صورتش از بین رفته است.

نقش خواجه باشی

در جلوی محمد علی میرزا، غلام او، «آغا غنی»، ایستاده و  تاج مخروطی بر سر دارد.

نقش برجسته محمد علی میرزا

کتیبه های موجود در کنار نقش برجسته

شعری از «بسمل» شاعر کرمانشاهی به خط نستعلیق دیده می‌شود که محمد علی میرزا، خسرو پرویز را دربان خود خطاب کرده و خودش را شبیه موسی (ع) و طاق بستان را چیزی شبیه به کوه طور.

کوه طور جایی بوده که حضرت موسی به آنجا می‌رفته تا عبادت کند.

کتیبه‌ای به مضمون : اختصاصِ درآمد سه دانگ از مزارع «کبودخانی»، برای انجام مراسم عزاداری امام حسین (ع) دیده می‌شود که به دستور آقا غنی و توسط میرزا جعفر سنگ تراش خلق شده است.

۲. ایوان یا طاق کوچک

در میان نقش برجسته تاجگذاری اردشیر دوم و طاق بزرگ، فضایی مستطیل شکل قرار دارد که به ایوان کوچک مشهور است. در آن پیکره‌های شاپور سوم و پدرش شاپور دوم (دهمین و یازدهمین پادشاه ساسانی) به چشم می‌خورند. عرض آن ۵.۸، ارتفاع ۵.۳ و عمقش ۳.۵ متر است. در دو طرف ورودی این ایوان، دو ستون چهارگوش و بالای آن‌ها طاقی با قوس نیم دایره وجود دارد.

دو کتیبه به خط پهلوی هم دیده می‌شود که به نام شاه، نام پدر و پدربزرگ وی اشاره می‌کند.

۳. تاج‌گذاری اردشیر دوم

سومین بخش طاق بستان کرمانشاه تاج‌گذاری اردشیر دوم – نهمین شاه ساسانی- است که از دل آخرین کنده کاری سمت راست بیرون آمده. قدیمی‌ترین نقش برجسته طاق بستان است. قدمت این سنگ نگاره به سال‌های ۳۷۹ م تا ۳۸۳ م باز می‌گردد. نقوش زیر بر آن حک شده.

  • اردشیر دوم -شاه ساسانی- در وسط
  • اهورا مزدا در سمت راست
  • میترا یا زرتشت در سمت چپ
  • اسیری در پایین

امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 26 دی 1398ساعت 14:32 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 57 | |


هتل لاله تهران ، همان که می شناسیدش

هتل لاله تهران در قلب پایتخت و در کنار پارک بزرگ لاله، با هوایی پر از خاطره قرار گرفته است. به مراکز تجاری نزدیک است و به بزرگراه‌ها هم دسترسی خوبی دارد.
هتل لاله تهران

امروز در صفحه معرفی هتل هایمان به سراغ هتلی ۵ ستاره در تهران رفته‌ایم که بارها و بارها از مقابل آن رد شده‌اید. برخی از شما آنجا را به خوبی می‌شناسید و ممکن است جشن عروسی‌تان را حتی، آنجا گرفته باشید. سال‌هاست سر جایش نشسته و به رفت و آمدها خیره شده است. هتل لاله تهران که حتی اسمش را هم بارها شنیده‌اید. خوب با مجله دلتا همراه شوید تا سری به این مشهور خاموش بزنیم.

مجموعه هتل های لاله

هتل لاله تهران ، معرفی کلی

در قلب شهر تهران و در کنار پارک بزرگ لاله، با هوایی پر از خاطره، هتل لاله تهران قرار گرفته است. به مراکز تجاری نزدیک است و به بزرگراه‌ها هم دسترسی خوبی دارد. مهمان هتل که باشی چشم‌اندازی بسیار زیبا از سلسله جبال البرز و دماوند و پهنه گسترده‌ای از پایتخت را خواهی دید.
سیزده طبقه دارد و ۵ ستاره است. با ۳۸۰ باب اتاق دبل، توئین و کانکت و انواع سوئیت‌های معمولی، رویال و امپریال که به امکانات رفاهی خوبی مجهز است. این هتل در محدوده طرح ترافیک دائمی و طرح زوج و فرد تهران قرار دارد.

هتل بین المللی تهران

سالن‌های مجلل برگزاری همایش‌ها و مراسم مختلف هم دارد به علاوه رستوران‌های لوکس ایرانی، فرانسوی و چینی با محیطی گرم و صمیمی. دکوراسیون آن با هنر و زیبایی آمیخته و همراه موسیقی زنده از شما پذیرایی می‌کند. متنوع‌ترین غذاهای ایرانی، اروپایی و شرق آسیا را ارائه می‌کند و مزه آن تا اقامت بعدی زیر دندانتان خواهد ماند.
مراکز تجاری متنوع و امکانات مختلف تفریحی و ورزشی هم در این هتل وجود دارد مانند استخر روباز، سونای خشک و بخار همراه با ماساژور، سالن بدنسازی و سالن بیلیارد، کافی شاپ، آرایشگاه و سایر خدمات رفاهی همراه پرسنلی مجرب و کارآزموده که حتماً اقامت منحصر به فردی را برایتان به ارمغان خواهد آورد.

اتاق های هتل

اتاق‌های هتل لاله تهران

هتل بین المللی لاله، یک هتل لوکس و با سابقه است. تمام اتاق‌ها مجهز به امکانات رفاهی عالی هستند. به دلیل همجواری هتل با بوستان لاله، آب و هوای مطبوعی هم دارد. اتاق‌هایش چشم‌انداز زیبایی از سلسله جبال البرز و دماوند و همچنین شهر تهران دارند. مطابق با استانداردهای بین المللی است و آرامش و آسایش را همراه با مدرن‌ترین و به‌روزترین امکانات و خدمات پیشرفته به مهمانان ارائه می‌دهد.

 اتاق‌ها همگی مبله شده هستند، تلویزیون، یخچال، صندوق امانات، سیستم تهویه مطبوع، کمد، دراور و … در همه آن‌ها وجود دارد. سوئیت آن یک خواب است و همه اتاق‌ها روم سرویس ۲۴ ساعته دارند. برخی از اتاق‌ها فقط به سرویس بهداشتی فرنگی مجهز هستند و در صورت تمایل می‌توانید اتاق‌هایی را انتخاب کنید که به سرویس ایرانی درون اتاق مجهز باشد.

اتاق های لوکس هتل

سالن‌های هتل لاله

  • سالن سنبل هتل لاله تهران

    یک سالن‌ شیک در هتل لاله هست که برای برگزاری عروسی، حنابندان و مراسمی مشابه، مجهز به اتاق عقد، سفره عقد و کلیه لوازم مورد نیاز برای خاص‌ترین و به یاد ماندنی‌ترین شب زندگی‌تان است.
    امکانات هتل برای پذیرایی از مهمانان این سالن، منحصر به فرد است. خوب است به شما بگویم که هتل لاله تهران همیشه یک سورپرایز برای مهمانان عروسی خواهد داشت.

  • سالن گلزار هتل لاله تهران

    مراسم رسمی، سخنرانی‌ها، مراسم مربوط به اختتامیه و افتتاحیه، گردهمایی‌ها و… را می‌توان در سالن گلزار برگزار کرد. امکان تغییر چیدمان صندلی‌ها وجود دارد. صندلی‌های سالن به صورت صندلی مبلی کلاسیک با روکش مخمل درجه یک است.
    به صورت سلف سرویس است و پذیرایی توسط مهماندار در ظروف نقره انجام می‌شود. طراحی نور به گونه‌ای است که نور نقطه‌ای و پراکنده را می‌توان همزمان استفاده کرد.

سالن های هتل لاله

رستوران‌های هتل لاله تهران

  • کافی شاپ هتل لاله تهران

    اگر به کافی شاپ هتل لاله رفته باشید، یک بخش را با صندلی‌های حصیر مانند و دیگری را با صندلی‌های مبله سلطنتی خواهید دید. این کافی شاپ برای هر سلیقه‌ای امکانات رفاهی در سطح عالی را فراهم کرده است. ستون‌های آن، منقوش است و آینه کاری‌های زیبا دارند و به حس آرامش سالن کمک شایانی می‌کنند.

  • رستوران نمکدون

    طراح و دیزاینر این رستوران بیننده را به گذشته می‌برد. طرح‌های قجری در سرتاسر سالن وجود دارند و به زیبایی آن افزوده‌اند. نقوش روی درها هم بسیار ظریف طراحی و اجرا شده‌اند و معماری منحصر به فرد آن بین مهمانان زبانزد است.

  • روتیسری

    روتیسری هتل لاله برای عاشقان کباب عالی است. انواع کباب ایرانی و ترکی، در این رستوران ارائه می‌شود. کیفیت کباب‌ها بسیار عالی است و می‌تواند طعم غذاهای سنتی را زیر دندانتان بیاورد.

  • سلف سرویس تیاره

    چیدمان این سالن چند کاره است یعنی برای انواع مراسم از جمله عروسی، نامزدی، مراسم اداری، رسمی و همایش‌ها می‌توان از آنجا بهره برد.

تفریحات هتل لاله تهران

  • سالن بیلیارد هتل لاله شاید خیلی بهتر از سالن‌های بیلیارد بیرون از هتل نباشد اما حداقل چیزی هم کم از آن‌ها ندارد.
  • استخر روباز هتل بخش جذاب آن است و در کامنت‌های هتل آمده است که اتفاقاً برای کودکان بسیار هم دوست داشتنی است.
  • فروشگاه ها در این هتل برای خرید سوغات مناسبند. مسافران خارجی از آن استقبال می‌کنند. فروشگاه البسه خارجی اورجینالی هم در هتل جود دارد که می‌توان به آن هم سر زد.
    سالن بیلیارد لاله

قوانین هتل

  • ساعت تحویل دادن اتاق: ۱۵
  • ساعت تحویل گرفتن اتاق: ۱۲
  • اعلام کنسلی طبق قوانین هتل بر مبنای قیمت شب اول محاسبه خواهد گردید.
  • پذیرش خانم‌های تنها بلامانع است.
  • همراه داشتن کارت ملی و شناسنامه (مسافرین خارجی فقط پاسپورت) هنگام پذیرش الزامی است.
  • پذیرش با صیغه‌نامه امکان‌پذیر نیست.
  • هزینه اقامت برای کودکان زیر ۷ سال رایگان و بالای ۷ سال نفر اضافه محاسبه می‌گردد.

آدرس هتل لاله تهران

همان طور که اشاره شد، هتل لاله در خیابان دکتر فاطمی واقع شده و  با وجود تاکسی و اتوبوس‌ های فراوان اطراف، می‌توانید خود را به آنجا برسانید. برای کسب دیگر اطلاعات به سایت هتل لاله مراجعه کنید.


 


 

موضوع :
برچسب ها : هتل , مجله دلتا,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 26 دی 1398ساعت 14:23 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 79 | |

روستای گرمه ؛ زمرد کویر اصفهان

گذشته از نخلستان‌های چشم نواز، خانه‌های گرمه که روی تپه‌های خاره ردیف شده‌اند، مشرف به همین نخل‌ها هستند. یکی از دیدنی‌های ساده‌ای که در عین ساده بودن همه را  به خود جذب می‌کند.
روستای گرمه

فصل زمستان را باید برای برخی سفرها همیشه خالی کرد. مثلاً برای رفتن به استان‌های کویری، به شهرهای کوچک و بزرگ کویر مرکزی ایران که با معماری خاص خود و آن خاطراتی بی‌نظیر که برای‌ ما می‌سازند، شگفت‌انگیزند. در لیست سفر برخی گردشگران، بعضی روستاها در صدر قرار گرفته و بسیار معروف و محبوبند. مجله گردشگری مان امروز به یکی از آن‌ها سر زده است. روستای گرمه که در استان اصفهان قرار دارد. در شرق اصفهان از توابع نائین و خور و بیابانک و در کویر مرکزی ایران واقع شده و زیبایی‌های منحصر به فردی دارد. با مجله دلتا همراه شوید.

نخل های گرمه خور اصفهان

روستای گرمه خور اصفهان

زمرد سبز کویر اصفهان یک شگفتی عجیب است. در قلب کویر واقع شده اما سرسبز است. فراوانی آب و یک چشمه ۱۰۰۰ ساله در آن زبانزد است. خانه‌های بسیار دیدنی دارد که مشرف به نخلستان ردیف شده‌اند و اولین سوژه عکاسی سفرتان خواهند بود.

جاذبه‌های گردشگری و تاریخی در آن دیده می‌شود که یکی از آن‌ها قلعه گرمه است و از جاذبه‌های گردشگری خور و بیابانک به حساب می‌آید و در کنار چشمه و نخلستان و شب‌های پر ستاره، گرمه را به یک مقصد عالی برای گردشگران تبدیل کرده است.

گرمه کویر مصر و خور و بیابانک

روستای گرمه کجاست؟

روستای گرمه پر از نخل‌های زیباست. سبزی این نخل‌ها روستای گرمه را تبدیل به زمردی در دل کویر کرده است. نقطه‌ای از جاده تاریخی ابریشم، در منطقه خور و بیابانک. ۳۵۰ کیلومتر از اصفهان و ۷۲۰ کیلومتر از پایتخت تهران فاصله دارد.

این روزها، وقت سفر به کویر است و بد نیست سری به این روستای دیدنی بزنیم. در متون تاریخی نامش بسیار آمده است و چند سالی است مورد توجه گردشگران و توریست‌ها قرار گرفته. جاذبه‌های بی‌شماری هم دارد که جهانگردان را به این روستای چندین هزار ساله می‌کشاند.

روستای گرمه زادگاه افرادی چون یغما جندقی شاعر و حبیب یغمایی، سراینده شعر روباه و زاغ، است. در فصل بهار و پاییز و زمستان بسیار خوش آب‌ و هوا است. قلعه‌ای بسیار قدیمی و چهار طبقه دارد که متعلق به عهد ساسانیان و مرکز توجه اکثر باستان‌شناسان است.

طبیعت روستای کویر مصر

آدرس روستای گرمه

از چهار سمت می‌توان به سمت روستای گرمه رفت.

از اصفهان – نایین- انارک- چوپانان- گرمه
از تهران – سمنان- معلمان- جندق- چوپانان- گرمه
از مشهد – تربت حیدریه- کاشمر- بردسکن- طبس- خور- گرمه
از یزد – خرانق- رباط پشت بادام- بیاضه –گرمه

جاذبه های گردشگری روستای گرمه

مجموعه‌ای از زیبایی‌های طبیعی را می‌توان در روستای گرمه دید. هر سو را که تماشا کنید چیزی برای نمایش دارد. چشمه‌های آب معدنی، سکوت کویر، نخلستان‌، ردپای تاریخ و آثاری ارزشمند روزگاران و…

روستاهای کویری ایران

  • چشمه روستای گرمه

    چشمه آب معدنی آن هزاران سال است که از دل کوه می‌جوشد. در اطراف روستا قرار گرفته و یکی از جاذبه‌های دیدنی آن به حساب می‌آید. چشمه آب گرم آن برطرف‌ کننده درد پا، درد کمر و آرتروز است و هر ساله مردم بی‌شماری برای استفاده از این چشمه و زیارت امامزاده مقرب به گرمه سر می‌زنند.

  • چشمه ماهی گرمه ( چشمه دکتر فیش )

    چشمه ماهی در روستای گرمه هم دیدنی است هم شگفت انگیز. یکی دیگر از جلوه‌های مجذوب کننده طبیعت. چشمه‌ای بسیار معروف بین گردشگران و توریست‌های خارجی. حوضچه این چشمه، ماهی‌های کوچکی دارد که نوعی درمانگر هستند. این ماهی‌ها به بی‌دندان معروفند اما جالب اینکه اتفاقاً با جویدن پوست بیمار، باعث از بین رفتن برخی بیماری‌های پوستی می‌شوند که گویا خیلی هم طرفدار دارد.
    چشمه دکتر فیش گرمه

  • خانه‌های روستای گرمه

    خانه‌های گرمه که روی تپه‌های خاره ردیف شده‌اند، مشرف به نخلستان هستند. یکی از دیدنی‌های ساده‌ای که در عین ساده بودن همه را  به خود جذب می‌کند. با مردمی که به زبان پهلوی، اصیل‌ترین و قدیمی‌ترین زبان ایرانیان صحبت می‌کنند. مردمان بومی در زبان محلی و قدیمی خود آن را «هسب» می‌نامند.
    خانه‌ها معمولا بافت بسیار زیبایی برای عکاسی دارند و در حیاط برخی آن‌ها شتر هم نگه‌داری می‌شود. سواری‌های گردشگران که از راه‌های باریک بین خانه‌ها عبور می‌کنند هم می‌تواند سوژه مناسبی برای عکاسی باشد.
    خانه های کویری

  • نخلستان‌های روستای گرمه

    گذشته از آنکه نخلستان‌های سبز و آسمان آبی در اینجا به یکدیگر دوخته شده و زیبایی خاصی به وجود می‌آورد، در روستای گرمه خرمای مرغوبی هم از این نخلستان‌ها به دست می‌آید. آنقدر زیبا و پر درخت که به راحتی نمی‌توان به آنجا داخل شد. از جذابیت‌های این نخلستان پیچ در پیچ این است که درختان زرد آلود در کنار آن‌ها بار می‌دهند. باورنکردنی است و در قسمت جنوبی به سمت کوهی کشیده شده که شبیه به یک فیل است.
    نخلستان روستای کویر خور اصفهان

  • قلعه گرمه

    قلعه‌ای تاریخی و دیدنی در روستای گرمه قرار دارد که یادگاری از دوران ساسانی است. در چهار طبقه که می‌گویند هم دژی نظامی بوده و هم قسمت‌های مسکونی داشته است. یک جاذبه‌ای مورد توجه در این روستا که امروز شکل و شمایل اولیه خود را از دست داده است.

  • صنایع دستی

    صنایع دستی مردم گرمه بیشتر به دست زنان فروخته می‌شوند. معمولاً از برگ‌های خرما درست شده‌اند و جالب اینکه هر گردشگر که به این روستا پا بگذارد حتماً تعدادی از آن‌ها را خریداری کرده و همراه خود می‌برد.


 

موضوع :
برچسب ها : ایرانگردی , سفر , کویر , گردشگری , مجله دلتا,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 26 دی 1398ساعت 14:09 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 84 | |

فرودگاه رامسر ؛ معرفی فرودگاه های ایران

رامسر، شهری نزدیک جنگل و دریااست. همین یکی از دلایل توجه به آن در دوره‌های مختلف بوده. از وقتی رامسر تبدیل به یک منطقه گردشگری شد، ساخت فرودگاه هم در آن کلید خورد.
هواپیمایی رامسر

شهرهای محبوب استان مازندران در شمال ایران همگی چشم‌ اندازهای طبیعی و مسحورکننده‌ای دارند. با آن دیدنی‌ها و طبیعت افسانه‌ای، تلاقی جنگل و دریا، آب و هوای فرح بخش و… که مقاصد بی‌نظیر گردشگری را به وجود آورده‌اند. در این بین شهر رامسر جایگاه ویژه‌ای دارد و به عروس شهرهای شمال نیز معروف است. مجله گردشگری‌ مان به شما می‌گوید که هرچند اغلب سفرهایی که به رامسر می‌رویم با سواری شخصی است اما این شهر دارای فرودگاهی هم هست که می‌توانید از طریق فرودگاه رامسر خود را به نقطه مورد نظرتان برسانید.

این فرودگاه در دوران پهلوی ساخته شده و هنوز هم به فعالیت خود ادامه می‌دهد. از سویی شاید با خود بگویید چطور ممکن است سفر با خودرو و آن جاده‌های سرسبز را رها کنیم و با هواپیما سفر کنیم؟ اما باورتان نمی شود که می‌توانید در سریع‌ترین زمان ممکن خود را به شمال کشور رسانده و در جاده‌های هراز و چالوس و … اصلا در ترافیک نمی‌مانید. پس با مجله دلتا همراه شوید تا ببینید فرودگاه رامسر کجاست و چه امکاناتی دارد.

باند فرودگاه سرسبز رامسر

فرودگاه رامسر کجاست؟

برای رسیدن به این فرودگاه باید وارد جاده تنکابن – رامسر شویم و تا میدان شهید خلعتبری پیش برویم. فرودگاه در مجاورت این میدان و در نزدیکی ساحل است.

در دوران پهلوی اینجا فرودگاهی بیشتر تشریفاتی و تفریحی بود که تنها سران مملکتی اجازه پرواز از آن را داشتند، اما بعد از انقلاب اسلامی بقیه هم اجازه استفاده از فرودگاه را پیدا کردند.

سفر هوایی به رامسر

تاریخچه فرودگاه رامسر

در سال ۱۳۰۴، هنگامی که رضاخان رسما پادشاه ایران شد. او مازندرانی بود و نگاهی ویژه به این استان داشت؛ بنابراین طرح‌‌های عمرانی بسیاری را با شرکت‌های آلمانی در این خطه به انجام رساند که یکی از آن‌ها احداث فرودگاه در شهر رامسر بود.

پیشنهاد مطالعه: می توانید راجع به همه دیدنی های مازندران را در مطلب “جاهای دیدنی مازندران” مطالعه نمایید.

ابتدا این فرودگاه فقط جنبه تشریفاتی داشت و فقط پذیرای هواپیماهای (پاسارگاد) ویژه خاندان سلطنتی، مسافران خارجی، افراد انگلیسی و کسانی بود که هتل قدیم رامسر را به صورت کامل اجاره کرده بودند. پس از انقلاب شکوهمند اسلامی این فرودگاه برای استفاده عموم آزاد شد و هم‌اکنون روزانه چندین پرواز مسافربری دارد. تعداد پروازها معمولاً متفاوت است و اگر به صورت فوق العاده افزایش یابد حتی ۱۶ پرواز رفت و برگشت روزانه هم می‌رسد.

  • اولین هواپیما در  ایران در زمان احمدشاه قاجار در ۱۴ دی ماه ۱۲۹۲ هجری شمسی به پرواز در آمد.
  • در ۲۵ مرداد ۱۳۳۲ محمدرضا پهلوی و ثریا از فرودگاه رامسر به بغداد پرواز کرده و از آنجا به ایتالیا رفتند.

پروازهای فرودگاه رامسر

مقاصد فرودگاه رامسر

از این فرودگاه در روز ۱۷۹ پرواز تفریحی انجام می‌شود. همچنین در کارنامه خود ۱۶ پرواز مسافری در یک روز را هم دارد اگرچه در حال حاضر مقاصد پروازی این فرودگاه محدود به دو شهر تهران و مشهد می‌شود. مسیر‌های پروازی عمومی از رامسر به خارج از کشور و بر عکس هنوز تعریف نشده است.

اطلاعات پرواز این فرودگاه می‌گوید از رامسر به فرودگاه مهرآباد هر روز هفته، پرواز رفت و برگشت برقرار است. به علاوه در هر هفته به صورت مرتب دو پرواز رفت و برگشت به مشهد برقرار است. پرواز مستقیم از این فرودگاه  به اهواز هم ممکن است، اما این پرواز به صورت مرتب نیست و فقط در جمعه برخی از هفته‌ها انجام می‌شود.

اطلاعات پرواز

برای باخبر شدن از زمان پروازها می‌توانیم به سایت پروازهای فرودگاه رامسر برویم.

همچنین شماره تماس‌های ۰۱۱۵۵۲۲۶۳۷۷ و ۰۱۱۵۵۲۲۶۳۷۸ هم پاسخگوی ماست.

اطلاعات پرواز فرودگاه رامسر

امکانات فرودگاه رامسر

دو باند پروازی در این فرودگاه هست. ‌شامل یک باند آسفالت قدیمی به‌طول ۱۵۰۰ متر و به‌عرض ۴۵ متر (با احتساب شانه) و یک باند جدید بتنی، که در سال ۱۳۸۹ در سفر استانی رییس جمهور وقت به عنوان طرح ملی آغاز شد و برای هواپیمای ایرباس ۳۲۰ برنامه ریزی شده است.

این فرودگاه امکانات مشخصی را به مسافران ارائه می دهد.

  • کلاس کنترل از نوع کنترل شده (Controlled Aerodrome)
  • سایت هواشناسی سینوپتیک بطور ۲۴ ساعته
  • واحد سوخت‌گیری هواپیمایی فرودگاهی
  • واحد ایمنی زمینی و آتش نشانی(CAT5) با استانداردهای جهانی
  • سیستم روشنایی باند
  • تاکسی وی
  • اپروچ و پارکینگ
  • سه برج نورافکن بزرگ در محوطه فرودگاهی و پارکینگ خودرو
  • دستگاه ATM
  • دفتر فروش بلیط هواپیما
  • بوفه

امکانات فرودگاه

جاذبه‌های نزدیک

  • ساحل

    جاده ساحلی (تنکابن – رامسر) در مجاورت فرودگاه قرار دارد و قدم‌ زنان هم می‌شود از فرودگاه به سمت ساحل رفت. این پیاده گردی کمتر از پنج دقیقه زمان می‌برد.

  • جواهرده

    قصد بسیاری از سفر به رامسر دیدن جواهر‌ده است. اگر با هواپیما خودمان را به رامسر رسانده‌ایم و قصد داریم بلافاصله به جواهرده برویم، حدود ۳۰ کیلومتر تا آنجا راه داریم.
    پیشنهاد مطالعه: می توانید مطلب جالبی را با نام “جواهر ده ، جواهری بر انگشتر رامسر” را در همین مجله مطالعه کنید.

  • تله‌کابین رامسر

    مسافت فرودگاه تا تله‌کابین رامسر که به بام رامسر هم معروف است، حتی از جواهرده هم کمتر است؛ بام رامسر در ۱۲ کیلومتری فرودگاه قرار دارد.
    پیشنهاد مطالعه: می توانید اطلاعات کاملی از تله کابین رامسر و تفریحاتش را در مطلب “تله کابین رامسر، قیمت بلیط و ده ها چیز دیگر” مطالعه نمایید.

  • قلعه مارکوه

    بسیاری در سفرشان به رامسر به دیدن جاذبه‌های طبیعی اکتفا نمی‌کنند. اگر می‌خواهیم در کنار لذت بردن از طبیعت، جاهای دیدنی شهر را هم از دست ندهیم، از فرودگاه  فاصله زیادی با آن‌ها نداریم. فرودگاه تا قلعه مارکوه ۱۱ کیلومتر فاصله دارد و از آنجا تا کاخ مرمر فقط ۳٫۸ کیلومتر راه داریم.

  • بوستان صفارود

    بوستان جنگلی صفارود و گرسماسر که از دیگر جاهای دیدنی رامسر هستند به ترتیب در ۱۱ و ۵۱ کیلومتری فرودگاه قرار دارند.

  • بلوار معلم

    امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
    + نوشته شده در پنجشنبه 26 دی 1398ساعت 14:01 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 79 | |


مرنجاب، قلب تپنده کویرهای ایران

ایران پهناور، سراسر پر است از مکان‌های زیبایِ طبیعی، دنج و دست نخورده که در هر فصلی از سال فریبندگی خود را دارد. سفر به کویرِ پر رمز و راز مرنجاب، شما را با یکی از این مکان‌ها روبرو می‌کند.
مرنجاب

مرنجاب شگفت‌انگیز ، بخشی از کویرهای ایران است که فقط می‌توان از آن دیدن کرد تا متوجه عمق زیبایی و حیرت در کویر پر رمز و راز شد. اگر طالب کسب هیجان در کویرهای بی‌نظیر ایران هستید، اگر علاقه‌مند به عکاسی از غروب پلی گون ‎های دریاچه آران و بیدگل باشید و یا اگر دوست دارید روی شن‌های داغ قدم بزنید و قلب زنده کویر را احساس کنید، و در نهایت اگر می‌خواهید در شب مخملیِ کویر دست خود را دراز کنید و ستاره‌ها را بچینید، فقط و فقط کوله بار خود را ببندید و به کویر مرنجاب سفر کنید.

آفرود سواری در کویر

سفر کردن به کویر در فصول سرد سال زیبایی‌های حیرت انگیزی را مقابل چشمانتان می‌گذارد که شاید حتی باورتان هم نشود. آبان ماه را که فصل طلایی سفر به کویر است پشت سر گذاشته‌ایم اما خوب است بدانید زمستان هم کویر را تبدیل به عروس زیبایی می‌کند و بیشتر کویر نوردان هم سفرهای خود را به این زمان موکول می‌کنند. جالب است به شما بگویم که امسال برف به کویر زیبا و پر جذابیت مرنجاب هم سر زده است. ما هم با مجلهه گردشگری‌ مان امروز به آنجا رفته‌ایم، با مجله دلتا بمانید.

برف در کویر

کاروانسرای مرنجاب عروس شن‌های طلایی

به اصفهان و شهر آران و بیدگل برسید، پس از آن‎که ۴۰ کیلومتر در جاده مرنجاب راندید و دو کاروانسرا را با امکانات محدود پشت سر گذاشتید، به کاروانسرای مرنجاب می‌رسید، بنایی که در سال ۱۰۱۲ ه.ق به دستور شاه عباس صفوی ساخته شد، برای تاجرانی که شبشان را در آن صبح کنند تا پس از استراحت، دوباره راهی جاده ابریشم شوند.

فاکتور مهمی که این کاروانسرا را به یک اصل گردشگری تبدیل کرده، وجود قنات آب شیرین است که در این بنای ۲۹ اتاقه وجود دارد. در بخش جنوبی این کاروانسرا حوضچه آب بزرگی ساخته شده که گاهی حیوانات کویری به آن‌جا سر زده و در حالی که خود را سیراب می‌کنند؛ سوژه عکاسی خوبی برای شما خواهند شد.

همچنین اگر طالب چادر زدن در دل کویر هستید، می‌خواهید آتشی بیفروزید و از شب کویر لذت ببرید؛ خبر خوب این است که دور تا دور این کاروانسرا سنگ فرش شده و جالب است بدانید در این صورت حتماً همسایگان چادرنشین‌تان بیش از مسافرانِ اقامت کرده در اتاق‌های کاروانسرا خواهند بود.

کاروانسرای کویر مرنجاب

تفریحات کویر مرنجاب

  • پیاده روی حرفه‌ای

    اگر دل عاشقی داشته باشید؛ قطعاً قدم زدن روی شن‌های داغ در سکوت مرنجاب، زیر تیغ آفتاب، کمی قلب‌تان را آرام می‌کند. شاید نیم ساعت پیاده روی در کویر، زمان خیلی زیادی باشد اما وقتی به رمل‌های شنی رسیده و از آن بالا می‌روید، چشم‌انداز زیبا و عمیق کویر با منظره چشم‌نواز و سفید رنگ دریاچه نمک را تلفیق شده در مقابل دیدگان‌تان می‌بینید، خستگی از جان‌تان می‌رهد.
    سکوت در دل کویر

  • آفرود سواری در مرنجاب

    ماشین‌های شاسی‌بلند برای ماسه‌های روان کویر در مرنجاب بهترین گزینه است. اما چون ممکن است شما با تور و با اتوبوس به این مکان رسیده باشید، یکی از امکانات موجود در این ناحیه وجود سواری‌های آفرودی ‎است که با راننده و بی‌راننده، در برابر ۴۰ هزار تومان اجاره داده می‌شوند تا شما خودتان سواری را از تپه‌های کوتاه کویر بالا رانده و ماسه‌ها را به اطراف بپاشید.
    آفرود سواری در کویر مرنجاب

  • ویراژ با موتورهای چهار چرخ

    اگر تنها به مرنجاب سفر کرده اید و طرفدار تفریحات تک‌نفره هستید، موتور چهارچرخه هم برای‌تان جذاب خواهد بود که با توجه به مسافت و دقایق استفاده از آن می‌توانید از ۱۵ هزار تومان به بالا بپردازید و روی تپه‌های شنی ویراژ بدهید.

  • شتر سواری

    در هر کویر چه مرنجاب باشد، چه دشت لوت، شتر سواری جزء‎ لاینفک سفر شما به این مناطق خواهد بود که با پرداخت هزینه‌ای نزدیک به ۱۰ هزار تومان به بومیان منطقه می‌توانید آن را تجربه کنید.
    شتر سواری در کویر های ایران

  • شب نشینی در کویر مرنجاب

    جالب است بدانید شب‌نشینی در کویر، اصلی‌ترین هدف سفرِ برخی از گردشگران به مرنجاب است. کمپینگ‌زنان حرفه‌ای با تجهیزات کامل خود، درصد کثیری از گردشگران مرنجاب را تشکیل می‌دهند که به راحتی می‌توانید آن‎ها را با سه‌پایه‌ها و دوربین‌های پیشرفته‌شان، خارج از چادر شناسایی کنید.

حرف آخر

با این‌که کویر زیبایی‌های بی‌نظیر و بی‌پایانی دارد، توصیه می‌کنیم حتما با دوستانی حرفه‌ای به این منطقه رفته و یا همان ابتدای جاده کویر مرنجاب از راهنماها بخواهید تا شما را در این سفر همراهی کنند.


 


 

موضوع :
برچسب ها : ایرانگردی , سفر , کویر , گردشگری , مجله دلتا,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 26 دی 1398ساعت 13:44 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 56 | |

جاهای دیدنی اردبیل ؛ سفری به بام ایران

به استان اردبیل می‌رویم و به جاهای دیدنی آن سر می‌زنیم. سپس از دو مسیر از اردبیل خارج می شوم. می توانید بهترین جاذبه های گردشگری اردبیل را در این مطلب بیابید.

استان‌‌های شمال غربی کشور همگی زیبا هستند و پر جاذبه. از سویی دسترسی به کوه، دشت، جنگل و دریا را با هم دارند و از سوی دیگر جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی و طبیعی آن‌ها بی‌نظیر است. امروز با مجله گردشگری به یکی از این استان‌ها سر می‌زنیم. می‌خواهیم جاهای دیدنی اردبیل را بگردیم. همان‌جا که جاذبه‌‌هایی چهار فصل دارد و به استان چشمه‌‌های بهشتی معروف است. با مجله دلتا بمانید تا به بخش‌هایی از این استان سر بزنیم. عکس‌های منحصر به فرد بگیریم و حسابی خاطره بسازیم.

جاذبه های گردشگری اردبیل

جاده رویایی حیران

سفر را از مسیر شمال به استان اردبیل شروع می‌کنیم؛ بعد از آستارا به طرف گردنه حیران می‌رویم و با یک دنیا تصاویر دیدنی از جاده رویایی حیران آلبوم خاطراتمان را پر می‌کنیم. در ابتدای مسیر جنگل بی‌بی‌ یانلو محلی برای اقامت و استراحت است که امکانات رفاهی خوبی هم دارد. از سویی گردنه حیران هم مجموعه گردشگری فوق‌العاده‌ای است. تله‌ کابین و سورتمه ریلی، زیپ‌ لاین، کارتینگ و دیگر امکانات تفریحی که در این گردنه زیبا کمی چاشنی هیجان‌‌انگیز به جاهای دیدنی اردبیل بزنید.

پیشنهاد مطالعه: می‌توانید برای آشنایی با تفریحات گردنه حیران مطلب “تفریحات گردنه حیران” را مطالعه نمایید.

انواع غذاخوری‌‌ها با منوهای سنتی و به‌ روز آن‌جا موجود است. آش دوغ به عنوان غذای محلی اردبیل را در گردنه حیران خوردن، لذت خاصی دارد. یادتان باشد اگر با وسیله شخصی خودتان برای سر زدن به جاهای دیدنی اردبیل می‌روید، این مسیر تا حدود ۵۵ کیلومتر پمپ بنزین ندارد. اولین پمپ بنزین بعد از آستارا در ورودی نمین است.

گردنه حیران

نمین ؛ آوازه جهانی

وارد شهرستان نمین که بشوید در ابتدای مسیر مسجد و مجتمع بین‌ راهی است و چند کیلومتر جلوتر پمپ بنزین قرار گرفته. نمین شهر گلیم استان اردبیل است.  گلیم عنبران آن آوازه جهانی دارد و می‌توانید از این شهر دست‌بافت‌های عالی به عنوان سوغات تهیه کنید.

نمین جاذبه‌‌های تاریخی زیادی دارد مانند دولمن‌‌ها (مسکن انسان‌های اولیه) و جاذبه طبیعی مثل جنگلِ به شدت زیبای فندقلو که میزبان بسیاری از گردشگران است. از پل روگذر تا به جنگل فندوقلو برسید حدود ۱۰ کیلومتر باید برانید. آنجا اتاقک‌‌های چوبی با امکانات رفاهی و تله‌ کابین به طرف حیران هم وجود دارد. باورتان نمی‌شود که می‌توانید از چشم‌ انداز جنگل و کوه و جاده حیران و دریای خزر لذت ببرید.

پس از آن کوه سنگر حور و دریاچه سوها هم در مسیر برگشت‌تان از فندقلو زیبایی‌‌های جنگلی بکری را برایتان به نمایش می‌گذارند.

پیشنهاد مطالعه: می‌توانید اطلاعات کاملی را از جنگل فندقلو در مطلب “جنگل فندقلو ، بهشت بابونه اردبیل ” مطالعه کنید.

جنگل فندقلو استان اردبیل

جاهای دیدنی اردبیل

نمین تقریباً ۲۰ کیلومتر با اردبیل فاصله دارد و پس از آن شما به اردبیل می‌رسید. مکان‌‌های تاریخی مانند شیخ جبرائیل کلخوران، جمعه‌ مسجد، بقعه شیخ‌ صفی و خانه‌‌های تاریخی مانند خانه تاریخی صادقی را به رستوران تبدیل کرده‌اند. یک دریاچه طبیعی داخل شهری در کشور هست به نام شورابیل که یکی از بی‌نظیرترین جاهای دیدنی اردبیل است.

مجتمع گردشگری شورابیل بزرگ‌‌ترین پیست پیاده‌‌روی کشور را دارد. مسافت آن ۷ کیلومتر است و دور تا دور دریاچه را می‌زند.

این‌جا انواع دوچرخه و موتور سیکلت برقی در کنار دریاچه، قطار تفریحی، قایقرانی، اتوبوس دریایی، زیپ‌ لاین روی دریاچه و شهربازی هم وجود دارد. چند هتل نیز در کنار دریاچه شورابیل هستند که می‌توانید برای اقامت از آن‌ها بهره ببرید.

رودخانه بالیخلو از وسط شهر عبور می‌کند. پارک ساحلی و خیابان معلم، مکان تفریحی مناسبی برای گردشگران هستند که در حاشیه دریاچه به چشم می‌خورند.
شهرستان نمین

روستای سردابه هم یکی دیگر از جاهای دیدنی اردبیل است و هر سال شمار زیادی از گردشگران خارجی و داخلی به چشمه‌‌های آبگرم طبیعی و منطقه ییلاقی زیبای این‌جا سرازیر می‌شوند.

پل معلق و تمام‌ شیشه‌ای در منطقه دربند هیر با فاصله ۲۰ کیلومتری از اردبیل قرار گرفته که در بهار ۹۸ راه اندازی شده است. می‌توانید سری هم به آن‌جا زده و تجربه جدیدی را در شهر اردبیل به دست بیاورید.

‌دشت مغان

در شمالی‌‌ترین قسمت اردبیل می‌توانید به سراغ دشت مغان بروید، در واقع نام جلگه‌‌ای است که زیستگاه انسان‌ های نخستین بوده و تاریخش به دوران نوح و قوم‌های عاد و ثمود می‌رسد. علاوه بر این‌ها می‌‌دانیم حوادث و وقایع بزرگی را هم از سر گذرانده است.

بنابراین خیلی فرقی نمی‌کند شما طبیعت‌‌ گرد باشید یا تاریخ گرد، گردشگری حرفه‌ای باشید یا آماتور، در هر صورت دشت مغان با تعداد زیادی آثار تاریخی و مکان‌‌های طبیعی می‌‌تواند حسابی شما را سرگرم کرده و ساعت‌های‌تان را مال خود کند.

دشت مغان یا جلگه مغان

مشگین‌ شهر و پل به یاد ماندنی

از میدان وحدت اردبیل می‌توانید به سمت مشگین‌ شهر در فاصله ۱۰۰ کیلومتری حرکت کنید. در خروجی شهر امامزاده صدرالدین را هم سر بزنید که یکی از جاذبه‌‌های مذهبی اردبیل به حساب می‌آید. در اینجا پمپ بنزین هم هست.

بین راه در روستای پیرازمیان، منطقه باستانی شهریئری با قدمت ۸ هزار سال قبل از میلاد مسیح را خواهید دید، با آن مجسمه‌های سنگی که به بیش از ۲۰۰ پیکره‌ می‌رسند. به شکل انسان که باستان‌ شناسان آنجا را رصدخانه یا معبد نام گذاشته‌اند. این پیکره‌‌ها به جز یک مورد که آن هم گمان می‌شود موبد معبد بوده است، دهان ندارند. چه قدر شگفت انگیز.

منطقه باستانی شهریئری دیدنی اردبیل

تعدادی از جاهای دیدنی اردبیل در همین مشگین‌ شهر وجود دارند و شاید چند روز برای دیدن آن‌ها وقت لازم است. آبگرم‌ های قینرجه، شابیل، وله‌زیر، موئیل و قوتورسویی در جاهای مختلف این شهرستان پراکنده‌اند.

خوب پل معلق و به یاد ماندنی مشگین‌ شهر هم که طولانی‌‌ترین پل معلق خاورمیانه و نخستین پل معلق تفریحی ایران است را هم حتما ببینید. امکانات گردشگری و تفریحی مانند زیپ‌ لاین از دیگر جاذبه‌‌های این شهرستان است. عکس‌های زیبایی که از این پل معلق ثبت می‌کنید مهم‌ترین آن‌ها در سفرتان خواهند بود. روی رودخانه خیاوچایی و در پارک جنگلی مشگین‌ شهر قرار گرفته است و در ارتفاعی ۸۰ متری، ۲ متر عرض و  ۳۶۵ متر طول دارد.

پل معلق مشگین شهر دیدنی اردبیل

منطقه‌ای زیبا در ییلاقات ملک‌ سویی وجود دارد که در بیش‌تر فصول سال می‌توانید ابرها را زیر پای خود ببینید. اکوکمپ عشایری با ۸ کلبه کوهستانی هم در دامنه سبلان و مجاورت آبشار ۸۰۰ متری گورگور و آبگرم ملک‌ سویی خواهید دید که می‌تواند برای اقامت مناسب باشد.

شیروان‌ دره‌ سی از آن دره‌ های اسرارآمیز است که در فهرست جاهای دیدنی اربیل می‌گنجد. حدود ۲۰ کیلومتری جنوب شرقی مشگین‌ شهر است و نزدیکی لاهرود.

این دره‌ عمیق و عریض با دیواره‌های صخره‌ای مساحتی حدود ۷۵ کیلومتر مربع دارد. سنگ‌‌هایش به صورت تندیس‌‌هایی دیده می‌شوند که گویا به دست هنرمندی تراشیده شده‌‌اند. به عنوان دومین ژئو پارک خاورمیانه در حال طی کردن مراحل ثبت در سازمان یونسکو است.

روستا گردی در اردبیل

امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 23 دی 1398ساعت 15:42 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 86 | |