تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
مجله دلتا

مجله دلتا

همه چیز در مورد همه چیز

جاذبه های گردشگری بهشهر

بهشهر از شهرهای استان مازندران است که جذابیت‌ها و زیبایی‌هایی بسیاری را از دوران صفوی در دل خود جای داده است.
جاذبه‌ های گردشگری بهشهر

بهشهر با طبیعت بکر و چشم‌انداز کم نظیر خود، درست در شرق مازندران قرار گرفته است. آب‌وهوای دلچسب این شهر قرن‌ها پیش شاه عباس اول از سلسله صفوی را بر آن داشت که در این شهر کاخی بنا کرده و آن را تبدیل به پایتخت تابستانی خود کند؛ بنابراین با سفر به بهشهر با شهری طرف خواهید بود که علاوه بر جاذبه‌ های گردشگری طبیعی، مکان‌های تاریخی متعددی نیز دارد. با سفری کوتاه به بهشهر در مجله دلتا همراه ما باشید.

عمارت‌های دلگشا، خیابان‌های عریض، حمام‌های تاریخی مختلف، حوضچه‌های زیبا، آب انبارها و … گردشگران کنجکاو و علاقه‌مند بسیاری را به سمت جاذبه‌ های گردشگری بهشهر کشانده است.

با مجله گردشگری دلتا همراه شوید.

باغ عباس آباد

باغ عباس آباد از باغ‌های تاریخی ایرانی است که در سال‌های ۱۰۲۰ و ۱۰۲۱ قمری ساخته شده و هم‌اکنون ثبت میراث جهانی یونسکو است. این مجموعه در فاصله ۳۰ دقیقه‌ای از شهرستان ساری مرکز استان مازندران واقع شده و شامل سد عباس‌آباد، مخزن، دریاچه سد، برج آجری و آسیاب آبی است. این مجموعه همچنین از رستوران‌های خوب و سکوهایی برای کمپینگ و تفریحاتی نظیر قایق‌سواری و اسب‌سواری برخوردار است.

باغ عباس آباد بهشهر

قبرستان سفیدچاه

قبرستان یا گورستان اسرارآمیز سفید‌ چاه که به «گورستان سپید» نیز شهرت دارد، اولین قبرستان مسلمانان در ایران و از دوران تیموریان به جا مانده است.

جاهای دیدنی بهشهر

باغ چهلستون اشرف

پارک ملت بهشهر یا باغ‌شاه یا باغ چهلستون اشرف، در دامنه شمالی کوه برزو از شمال به جنوب و به دستور شاه عباس در سال ۱۰۲۱ هجری قمری ساخته شده است. این محل که روزگاری برای تشریفات و پذیرایی از مهمانان شاه عباس بوده، امروز بهترین نقطه برای فرار از شلوغی شهر، رفع خستگی و قدم زدن است. باغ چهلستون اشرف به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

باغ چهلستون بهشهر

غار باستانی هوتو و کمربند

این غار در دامنه کوه البرز و در ابتدای ورودی شهر بهشهر و در فاصله ۵۰ متری غار کمربند قرار گرفته‌ است و دارای دو مدخل در دو ارتفاع مختلف و یک سوراخ تهویه در سقف است. غارهای باستانی هوتو و کمربند در انتهای جاده‌ای با چشم‌انداز زیبا از شهر و در مجتمع رفاهی و مجهز واقع شده است. گفته می‌شود که قدمت این غارها به هفت هزار سال می‌رسد.

جاذبه های گردشگری مازندران

کاخ صفی‌آباد

کاخ صفی آباد در سال ۱۰۱۰ هجری قمری به فرمان شاه عباس ساخته شد. ساختن این بنا بر بالای کوه باعث شده عمارت از تمام نقاط شهر جلوه زیبایی داشته باشد. هم اکنون جاده‌ای که به این عمارت ختم می شود، به منطقه‌ای نظامی تبدیل شده و امکان بازدید از این کاخ وجود ندارد.

جاهای دیدنی مازندران

عمارت باغ شاه، استخر عباس آباد بهشهر، بنای تاریخی چشمه عمارت، قلعه پلنگان، بز پل بهشهر، سیکا پل بهشهر، آتشکده کوسان، بقعه امیر کمال الدین و امیر جمال الدین آسیابسر، حسینیه فرحی رستمکلا، جنگل‌های بهشت گمشده گلوگاه، چشمه رز بن و دره پاسند و مجموعه تاریخی گوهر تپه از دیگر جاذبه های گردشگری بهشهر است.

موضوع :
برچسب ها : ایرانگردی , سفر , گردشگری , مجله دلتا,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 21 بهمن 1398ساعت 15:12 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 62 | |

بندر ترکمن ؛ سرزمین اسب‌های اصیل

بازار معروف بندر ترکمن دوشنبه بازار است. یعنی اگر می‌خواهید به این بازار بروید، خوب است دوشنبه در بندر ترکمن باشید. اصلاً این بازار یکی از جاذبه‌های گردشگری بندر ترکمن است.
بندر ترکمن

استان گلستان پر است از جاهای دیدنی و شگفت‌انگیز. بندر ترکمن هم در گوشه‌ای از این استان نشسته است. از شهرهای ساحلی دریای خزر که به اسب‌های اصیلش معروف است. صنایع دستی، هوای معتدل و روسری‌های زیبایش هم زبانزد است. زبانشان ترکمنستانی است و سفر به آنجا می‌تواند خاطرات و تجربه‌های بی‌نظیری را برایمان بسازد.

بندر ترکمن چی داره

جزیره آشوراده بندر ترکمن

اولین جای دیدنی بندر ترکمن جزیره آشوراده است. نامی آشناست بین جاذبه‌های گردشگری استان‌های شمالی ایران. آشوراده ابتدا سه جزیره بود که دوتای آن غرق شدند و فقط یکی از آن‌ها باقی ماند. آشوراده تنها جزیره ایرانی در دریای خزر است و ۴۰٪ خاویار ایران را تأمین می‌کند. از قایق‌های محلی بندر‌ترکمن می‌توانید برای رفتن به آن استفاده کنید. پرندگان مهاجری که هر ماه به این جزیره می‌آیند، بازار محلی، قلعه مثلثی شمال آن که در فهرست آثار ملی ثبت شده و… همه و همه از دیگر جذابیت‌های آشوراده است.

جزیره آشوراده

اسکله تفریحی بندر ترکمن

یکی از زیباترین جاذبه‌های گردشگری بندر‌ ترکمن، اسکله تفریحی آن است. امکانات تفریحی و رفاهی مناسبی دارد و می‌توان تماشای مناظر زیبایی را در اسکله تفریحی این شهر تجربه کرد. از لذت‌بخش‌ترین تفریحات دریایی ساحل اینجا قایق‌های موتوری و پدالی اسکله است. رستوران، محلی برای پیک‌نیک و سرویس‌های بهداشتی دارد و چشم‌انداز دریای خزر به جذابیت‌های اسکله افزوده است.

بازار بندر ترکمن

بازار معروف اینجا اسم دارد. اسمش دوشنبه بازار است. یعنی اگر می‌خواهید به این بازار بروید، خوب است دوشنبه در بندر ترکمن باشید. اصلاً این بازار یکی از جاذبه‌های گردشگری این شهر شده است و انواع صنایع دستی این بندر را می‌توانید در آنجا پیدا کنید. زنان و مردان بومی بساط رنگارنگ‌شان را در این بازار پهن می‌کنند. زنان با لباس‌های رنگی دیدنی و دخترکان با آن موهای بافته شده و سیاه‌رنگشان سوژه عکاسی عالی برای شما خواهند بود.

دوشنبه بازار بندر ترکمن

سوغات بندر ترکمن

اگر دنبال سوغات هستید می‌توانید چرخی در همان دوشنبه بازار بزنید و انواع پشتی، نمد، قالیچه‌های رنگارنگ، لباس‌های سوزن‌دوزی و زیورآلات را تهیه کنید. همچنین فرش ترکمنی هم گزینه خوبی برایتان خواهد بود.

انواع سوغات بندر ترکمن

روستای قره قاشلی

قره قاشلی علاوه‌ بر جاذبه‌های طبیعی، مهم‌ترین مکان‌های برگزاری مسابقه‌های اسب‌دوانی را هم دارد. در تمام روزهای سال می‌توانید به این روستا سفر کنید و لذت اسب‌سواری با اسب‌های اصیل ترکمن را تجربه کنید.

در برخی مواقع از سال هم مسابقات بین المللی اسب دوانی در پیست آق قلا در ۴۱ کیلومتری بندر برگزار می‌شود. اگر دلتان بخواهد اسب‌های وحشی را در کوه و دشت آزادانه ببینید، می‌توانید به منطقه صوفیان بروید.

برای مطالعه و مشاهده مطالب بیشتر به مجله گردشگری در مجله دلتا سر بزنید.

موضوع :
برچسب ها : ایرانگردی , سفر , گردشگری , مجله دلتا,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 13 بهمن 1398ساعت 16:18 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 99 | |

کندوان، روستای هفت هزار ساله!

خانه‌های کندوان با دست و تیشه در صخره‌ها تراشیده شده‌اند و همین آن را عجیب و جالب کرده است. صخره‌ها هم حاصل فوران آتشفشان هستند.
کندوان

باورتان بشود یا نه، سن روستای کندوان بیش از هفت هزار سال است. در کل دنیا فقط سه روستای صخره‌ای وجود دارد که کندوان خودمان یکی از آن‌هاست. کندوان تنها روستای صخره‌ای جهان است که مردم محلی همچنان در آن زندگی می‌کنند.

این روستا در دامنه کوه سهند قرار دارد و چشم اندازش زیباست. هوای تمیز و خنک کوهستانی‌اش عالی است. چند چشمه آب معدنی دارد و گفته می‌شود خاصیت درمانی دارند.

جاهای دیدنی آدربایجان شرقی

روستای کندوان

هزاران سال پیش که آتشفشان سهند فوران کرد و مواد مذاب درون زمین را به بیرون پاشید، خنک شدند و به شکل مخروط‌های نوک تیز محکم درآمدند. گروهی از مردم به سمت این صخره‌های مخروطی کوچ کرده، صخره‌ها را تراشیدند و درون آن‌ها شروع به زندگی کردند.

وقتی از دور به روستا نگاه کنید، تعداد زیادی سوراخ روی صخره‌ها می‌بینید که شبیه به کندوی زنبور عسل به نظر می‌رسند. برای همین روستا را کندوان نامگذاری کرده‌اند.

کندوان کجاست

روستای کندوان کجاست؟

آدرس کندوان: استان آذربایجان شرقی، شهرستان اسکو، ۲۲ کیلومتری جاده شهرستان اسکو به کندوان، روستای صخره‌ای کندوان

این روستا در آذربایجان شرقی و شهرستان اسکو قرار دارد. پس کندوان چالوس نیست. معماری روستای کندوان صخره‌ای است، یعنی خانه‌ها با دست و تیشه در دل صخره‌ها تراشیده شده‌اند. همین موضوع آن را عجیب و جالب کرده است. به علاوه اینکه خود صخره‌ها هم حاصل فوران آتشفشان در هزاران سال قبل هستند. به همین دلایل این روستا شگفت‌انگیز است.

یک هتل صخره‌ای پنج ستاره بسیار زیبا در این روستا وجود دارد. هم می‌توانید هتل را ببینید و هم در آن اقامت کنید. این هتل در دل صخره‌ها ساخته شده است. سونا، جکوزی، رستوران ملل و کافی شاپ دارد.

معماری روستای کندوان

سوغات روستای کندوان

عسل کندوان حرف ندارد و سوغات خوبی است. لبنیات طبیعی روستا، شال‌های زیبایی که مردم روستا می‌بافند، خشکبار و گیاهان دارویی نیز از دیگر چیزهایی است که به عنوان سوغات کندوان می‌توانید برای خود بیاورید.

سوغات کندوان

اقامت در کندوان

هتل صخره‌ای روستا آسانسور ندارد. باید از تعداد زیادی پله بالا بروید تا به آن برسید. بنابراین اگر مشکل حرکتی شدید دارید، بهتر است در خانه‌های اهالی روستا که اجاره می‌دهند بمانید. وسایل اضافه نیز با خودتان نبرید. کلاه لبه‌دار و عینک آفتابی و کرم ضدآفتاب هم نیاز دارید حتی اگر زمستان باشد. در تعطیلات نوروز افراد زیادی به کندوان سفر می‌کنند. پس لازم است از قبل اتاق رزرو کنید. دیدن طلوع خورشید را در این روستا از دست ندهید.

برای خواندن یک دنیا مطلب گردشگری به مجله دلتا مراجعه کنید.

موضوع :
برچسب ها : ایرانگردی , سفر , گردشگری , مجله دلتا,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 13 بهمن 1398ساعت 15:52 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 84 | |

خیابان سی تیر ، شبگردی در تهران

خیابان سی تیر یکی از محبوب‌ترین راسته‌های گردشگری در تهران است که خوب است شب‌ها به سراغش بروید.

یکی از هیجان‌انگیزترین جاهای دیدنی تهران، خیابان سی تیر است. همان‌جا که می‌توانید آنقدر بمانید تا ستاره‌های آسمان شبش، روی دامن خورشید ناپدید شوند. جایی که می‌شود پاسی از شب بگذرد و تازه شما به آنجا بروید. غذاهای خوشمزه می‌فروشند و راسته گردشگران است. یکی از محبوب‌ترین و خاطره انگیزترین خیابان‌های تهران. با آن دکه‌های دوست داشتنی خوشمزه‌گردی که آنقدر زیاد است که ندانی به کدامیک سر بزنی.

آدرس دقیق خیابان سی تیر

خیابان سی تیر

نام قبلی این خیابان، “قوام السلطنه” بوده اما چون در آن یک آتشکده، یک کلیسا و یک کنیسه قرار دارد به نام چهارراه ادیان هم معروف بوده است. گذشته از خوشمزه‌گردی، دیدنی‌های تهران قدیم را هم می‌توانید اینجا بیابید. موزه ملی ایران، موزه آبگینه و سفالینه، چند قدم آن‌طرف‌تر میدان توپخانه ، کوچه مروی و خیابان ناصر خسرو همه کنار همند تا یک تهرانگردی حسابی داشته باشید.

رستوران های سی تیر

رستوران های خیابان سی تیر

خیابان سی تیر، یک استریت فود (street food) تمام عیار است. یعنی خیابان غذا. خیابان‌های غذا یکی از پرطرفدارترین قسمت‌های گردشگری در هر شهر هستند. جایی که مردم در آن هم به تفریح و سرگرمی می‌پردازند، هم خوش می‌‎گذرانند و هم غذاهای خوشمزه می‌خورند که اغلب هم خیابانی هستند. یعنی رستوران‌هایش یا دکه‌اند یا سواری‌هایی زیبا که به آشپزخانه تبدیل شده‌اند.

غذاهای خیابان سی تیر متنوع هستند (البته فست فودهای مختلف) اما شما باید روی میز و صندلی‎‌هایی که گوشه پیاده‌راه چیده‌اند، بنشینید و غذای خود را نوش جان کنید. برای همین اینجا بیشتر یک مکان تفریحی و گردشگری است تا اغذیه فروشی.

ساعت کاری خیابان سی تیر

در خیابان سی تیر معمولاً موسیقی زنده اجرا می‌شود. می‌توانید زیباترین تصنیف‌های ایرانی را با هنرمندی جوانان بشنوید و غدایتان را نوش جان کنید. اینجا به نوعی یکی از بهترین محل‌های کسب و کار برای نوازندگان خیابانی است تا هنر نوازندگی خود را به نمایش بگذارند.

از هنر گفتیم، این را هم بگوییم غذافروش‌ها هم خودشان یک هنرمند تمام و کمالند؛ مثلاً ظرف سس را بالا می‌اندازند و خیلی فرز جایی بین زمین و هوا آن را می‌گیرند و بعد با حرکات خاصی آن را روی “ساندویچ هیولایی” که سفارش داده‌اید، می‌ریزند.

راستی چند غرفه فروش صنایع دستی ایرانی هم در خیابان هست که می توانید یادگاری از یک شام نیمه شب را برای خود بخرید.

جاهای دیدنی تهران
نوازندگان خیابانی سی تیر

ساعت کاری و آدرس دقیق خیابان سی تیر

خیابان سی تیر جایی برای گردشگری شبانه است؛ پس بهتر است شب‌ها آن هم بعد از ۸ و ۹ به آنجا بروید و یادتان باشد در آخر هفته‌ها این خیابان شلوغ‌تر از هر زمانی است.

نزیک­ترین ایستگاه مترو به خیابان سی تیر، ایستگاه امام خمینی است. از ایستگاه حسن آباد هم می‌توانید خودتان را به این خیابان برسانید.

برای خواندن یک دنیا مطلب با مجله گردشگری در مجله دلتا بمانید.

موضوع :
برچسب ها : تهرانگردی , سفر , گردشگری , مجله دلتا,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 13 بهمن 1398ساعت 15:41 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 61 | |

کن سولقان ؛ سفر یک روزه حوالی تهران

نیمی از جاذبه‌های گردشگری کن سولقان جذابیت جاده آن است. مثل رودخانه کن که از ارتفاعات توچال سرچشمه می‌گیرد. از پرآب‌ترین رودخانه‌های تهران است که آب دریاچه مصنوعی چیتگر نیز از آن تامین می‌شود.
کن سولقان

کن سولقان یک نقطه دیدنی در اطراف تهران نیست، درواقع نام دو روستاست؛ «کن و سولقان». در شمال‌غربی تهران‌ قرار گرفته و فقط اسم‌هایشان است که باهم به‌ کار برده می‌شوند. آن‌ها را با نام کن سولقان یا کن سولوقون می‌شناسند. به عنوان یک منطقه خوش آب و هوا با رستوران های عالی در اطراف تهران.

کن سولقان کجای تهران قرار دارد

روستای کن و سولقان در شمال‌غربی تهران‌ واقع شده و کن بخشی از منطقه ۵ تهران است. بسیار قدیمی است و هرچند تغییرات بسیاری کرده اما به ۱۴۰۰ سال پیش بازمی‌گردد. برای جذب گردشگران ظرفیت بالایی دارد. همچنین در آن امکان کوه‌پیمایی هم وجود دارد و برای تور یک روزه آخر هفته عالی است.

جاهای دیدنی تهران

جاهای دیدنی کن سولقان

نیمی از جاذبه‌های گردشگری کن سولقان جذابیت جاده آن است. مثل رودخانه کن که از ارتفاعات توچال سرچشمه می‌گیرد. از پرآب‌ترین رودخانه‌های تهران است که آب دریاچه مصنوعی چیتگر نیز از آن تامین می‌شود. در طول مسیر دره‌ها و شکل خاص کوه‌ها دیدنی هستند. این مسیر چشم‌اندازهای زیبایی دارد که دره‌ «دوچناران» یکی از معروف‌ترین آن‌هاست.

روستای وردیج هم سر راه است و سنگ‌هایی که به‌صورت صورتک‌هایی تراشیده‌ شده در ارتفاعات کنار جاده هستند روستا را به منطقه‌ای توریستی تبدیل کرده اند. رستوران های کن سولقان سنتی هستند و بهترین منطقه برای استراحت های بین راهی. در طول مسیر پنج امامزاده خواهید ‌‌دید که آخرین آنها امامزاده داوود است. روستاهای سنگان، وردیج، کشارعلیا، رندان، طالون و واریش هم هرکدام دیدنی‌های خاص خود را دارند.

چطور به کن سولقان برویم ؟
روستای وردیج

آبشار رندان بسیار دیدنی‌است برای دسترسی به آن ابتدا باید به‌سمت سولقان برانید، سپس مسیر را ادامه دهید، بعد از روستای سنگان تابلوی رندان را خواهید‌ دید. واریش هم روستای ییلاقی شگفت انگیزی است. زمستان برای اقامت به آنجا نروید. به‌قدری سرد می‌شود که ساکنانش از آنجا می‌روند و بهار باز‌می‌گردند. درعوض در تابستان گرم تهران، سیل گردشگران از زیبایی‌های آن سرمست می‌شوند. چشمه واریش آب سرد گوارایی دارد و در تابستان ماوای ساکنان تهران است. محل خوبی برای گذراندن آخر هفته‌ای به‌یادماندنی.

جاذبه های گردشگری کن سولقان
آبشار یخ زده روستای سنگان

پارک کوهسار تهران شمال کن و در دامنه‌های رشته‌‌کوه البرز است. علاوه‌‌بر آرامش منحصربه‌فردش، در ارتفاعات واقع شده و مرکز تفریحات هوایی مثل پاراگلایدر است. جذابیت‌های طبیعی و تفریحی فراوان دارد و یک جاده ماشین‌روی آسفالتی که شما را تا ارتفاعات این منطقه هدایت می‌کند.

در کیلومتر ۱۰ جاده هم دره‌ای طولانی به نام کشار قرار دارد. درختان زیادی سراسر دره را احاطه‌ کرده‌اند و یک مقصد مناسب برای گشت‌و‌گذار در کنار رودخانه‌ای کوچک است.

پارک جنگلی کوهسار

چگونه به کن سولقان برویم؟

بهترین مسیر از سمت اتوبان همت است. باید وارد بزرگ‌راه آبشناسان بشوید و به‌سمت بلوار کوهسار برانید. انتهای بلوار شروع مسیر سولقان است. از انتهای اتوبان یادگار امام هم می‌شود به‌سمت فرحزاد بروید و پس از ۱۵ کیلومتر به «تپه سلام» برسید. گنبد امامزاده داوود را که دیدید همین راه را تا انتها ادامه دهید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یگر نقاط گردشگری اطراف تهران “روستای برغان” را هم بخوانید.

برای خواندن یک دنیا مطلب به مجله گردشگری در مجله دلتا بمانید.

موضوع :
برچسب ها : تهرانگردی , سفر , گردشگری , مجله دلتا,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 13 بهمن 1398ساعت 15:31 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 91 | |

باغ دلگشا شیراز ؛ روح بخش و دلنواز

درخت‌های سرو و کاج و نخل در شمال آن، باغ طاووس را تشکیل می‌دهند و از دیدنی‌ترین قسمت‌های آن است.
باغ دلگشا شیراز

باغ دلگشا در شیراز از آن باغ‌هایی است که هرچه قدر شلوغ باشد هم می‌شود در کنار آن درخت‌های بهار نارنج، اولین عمارت کلاه‌فرنگی، آن حوض زیبا و باغچه‌های گل‌کاری شده‌اش، گشت و کلی حظ برد. یکی از مکان های دیدنی شیراز که وقتی قدم در آن می‌گذاری واقعاً دلت باز می‌شود، با مجله گردشگری در مجله دلتا همراه باشید.

باغ موزه شیراز

باغ دلگشای شیراز

هرچند می‌گویند باغ نارنجستان قوام است که عطر بهارنارنج‌هایش هوش از سر هر گردشگر می‌برد؛ اما جالب است به شما بگویم که باغ دلگشا چیزی کم از آن ندارد. مانند باغ ارم هم زیباست. در فاصله ۵ دقیقه‌ای سعدیه واقع شده است. آبی که از چشمه قنات آرامگاه سعدی جاری می‌شود از اینجا هم می‌گذرد. کهن‌ترین باغ شیراز است و در فصل بهار عطر شکوفه‌های سه هزار درخت بهار نارنج آن در این باغ می‌پیچد. شاهانه است. آبنما و فواره دارد. جوی‌هایش به سبک باغ ایرانی طراحی شده و نخستین عمارت کلاه فرنگی ایران را در دل خود جای داده است.

باغ شیراز

نورپردازی بسیار زیبای مجموعه، آن را به یکی از مکان‌های دیدنی شیراز برای قدم زدن در شب تبدیل کرده است. کلاه فرنگی امروز، به عنوان موزه تغییر کاربری داده است که در جشنواره گل‌های شمعدانی در فصل بهار حسابی می‌درخشد.

دیدنی‌ترین قسمت‌های باغ دلگشا

قسمتی از باغ که به کوشک یا همان کلاه فرنگی می‌رسد پر است از آبنماها و جوی‌های آب. اینجا فقط بهار نارنج ندارد، درخت‌های سرو و کاج و نخل در شمال آن، باغ طاووس را تشکیل می‌دهند و از دیدنی‌ترین قسمت‌های آن است.

عمارت کلاه فرنگی ، در بخش جنوبی سه طبقه و در بخش شمالی دو طبقه است. به شیوه معماری کاخ‌های ساسانی بیشاپور ساخته شده و یک تالار بزرگ و چهار شاه نشین دارد. داخل آن با دیوارهای آینه‌کاری شده و نقاشی‌های رنگ‌روغن و سقف‌هایی چوبی تزئین شده است. گچ بری‌های گل و بته زیبایی دارد و روی گچ‌بری‌ها هم اشعاری از شوریده شیرازی، شاعر قرن سیزدهم به خط نستعلیق نوشته شده است.

ساعت بازدید از باغ

موزه دلگشا

یکی از مکان های دیدنی شیراز همین عمارت باغ دلگشا‌ است که امروزه به موزه تبدیل شده. وسایلی مانند سکه‌های مختلف، قرآنی از پوست آهوی دوره سلجوقیان، تمبر، کبریت و ۵۰ رادیوی قدیمی و حتی رادیویی نفتی در آن قرار داده شده است.

تاریخچه

عده‌ای معتقدند پیشینه باغ به دوره ساسانی و پیش از اسلام برمی‌گردد و برخی آن را به دوره زندیه نسبت می‌دهند. اما دوره کریم خان زند که دوره آبادانی به خصوص در شیراز بود، بناها و عمارت‌های زیادی و به طور خاص باغ دلگشا هم به شکوفایی رسید. در سال ۱۳۳۶ نواب رضا قلی میرزا باغ را خرید و عمارت کلاه فرنگی وسطش را بنا کرد. باغ دلگشا در سال ۱۳۸۱ در فهرست میراث ملی ایران به ثبت رسیده است.

جاهای دیدنی شیراز

ساعت بازدید از باغ

  • هر روز از ساعت ۸ صبح تا ۱۱ شب
  • ساعت بازدید از موزه باغ دلگشای شیراز: از  ۹ صبح تا ۹ شب.

باغ موزه شیراز

 

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با همه دیدنی های شیراز “جاهای دیدنی شیراز” را مطالعه کنید.

موضوع :
برچسب ها : ایرانگردی , سفر , گردشگری , مجله دلتا,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 13 بهمن 1398ساعت 15:20 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 94 | |

جزیره لاوان ؛ قطعه گمشده گردشگری

 

هرچند می‌توانید بهترین طعم غذاهای فرنگی را در این جزیره تست کنید، اما جالب است به شما بگویم اگر چیزی غیر از ماهی بخورید سرتان کلاه رفته است.
جزیره لاوان

بعد از کیش و قشم بزرگترین جزیره هرمزگان لاوان است. به سواحل بکرش معروف است و نقشه و عکس‌های هوایی جزیره لاوان بسیار چشم‌نواز است. بازار جزیره  هم مانند دیگر جزایر جنوبی کشور اجناس متعددی دارد و سوغات لاوان را هم با تنوع بسیار عرضه می‌کند. با مجله دلتا بمانید.

جزیره لاوان

جزیره لاوان یکی از جزایر نفت خیز خلیج همیشه فارس است. هرچند اینجا مانند قشم و کیش، برو بیایی برای خودش ندارد اما سکوت آن را جریان حضور گردشگران می‌شکند. زمستان فصل شلوغ آنجاست و برای رفتن به لاوان اول باید به بندر مقام بروید. می‌توانید به عسلویه بروید و تا شهر پارسیان، ۳۰ دقیقه برانید. جاده ساحلی زیبای پارسیان تا بندر مقام خودش یک مقصد گردشگری است با منظره‌ای از موج‌های دریا که به صخره‌ها می‌خورند یا جایی که کوه و دریا به هم می‌رسند.

سوغات جزیره لاوان

در اسکله بندر مقام، قایق‌های کوچک و بزرگی هستند که به مقصد جزیره لاوان مسافران را سوار می‌کنند. ۲۰ کیلومتر روی دریا و آب‌های ژرف خلیج فارس که ممکن است ساکنان دریا هم در مسیر همراهی‌تان کنند. فقط ۳۰ دقیقه طول می‌کشد تا به جزیره برسید. شن‌های داغ جزیره و موج‌های بلند آن می‌تواند ساعت‌ها شما را سرگرم کند.

از سویی بودن در جزیره مروارید خیز خلیج فارس می‌تواند کلی جذاب باشد. در قدیم شغل بیشتر مردم صید مروارید و بعد ماهیگیری بود، تا اینکه اینجا به یکی از قطب‌های نفتی ایران تبدیل شد و بیشتر مردم جزیره هم در شرکت نفت مشغول شدند؛ اما همچنان لاوان به بکر بودنش معروف است.

دلفین های خلیج فارس

 

امکانات گردشگری و اقامت در جزیره لاوان

  • شنا کنید

    خوب است بدانید برای اینکه بتوانید تنی به آب بزنید، چندین ساحل مانند ساحل گرت، ساحل مرجانی و ساحل شرکت نفت، از جاهایی هستند که می‌توان شنا کرد و در آن‌ها با خیال راحت چادر زد. کمپینگ و عکاسی در این جزیره مرسوم است.

  • ویترین گردی کنید

    بازار لاوان برای گشت و گذار گزینه درجه یکی است. همچنین برای ویترین گردی هم فروشگاه‌های بزرگ و مدرنی در این جزیره وجود دارد.
    نقش حنای زنان جنوب

  • خوشمزه گردی کنید

    هرچند می‌توانید بهترین طعم غذاهای فرنگی را در این جزیره تست کنید، اما جالب است به شما بگویم اگر چیزی غیر از ماهی بخورید سرتان کلاه رفته است. انواع ماهی‌های جنوب که همان لحظه صید شده است را با بهترین نوع پخت می‌شود آنجا نوش جان کرد و مدت‌ها با طعم خوش آن زندگی کرد!

  • عکاسی کنید

    گذشته از آنکه ساحل و دریای بی‌نظیر جزیره لاوان سوژه مناسبی برای عکاسی هستند، اما نوعی آهو به اسم جبیر، گوسفندان وحشی و نهنگ هم در اینجا پیدا می‌شود که می‌توانند مقابل لنز دوربین شما ژست بگیرند. به علاوه اگر از اواسط اسفند تا اوایل مرداد به لاوان بروید، می‌توانید شاهد تخم‌گذاری لاک‌پشت‌ها هم باشید.

  • کمپ بزنید

    امکانات لاوان، بیشتر از جزیره‌هایی مثل هندورابی و جزایر ناز است. می‌توانید لوازم کمپینگ خود را بیاورید و  برای خودتان چادر بزنید. هرچند سوئیت‌های جزیره هم می‌تواند برای اقامت مناسب باشد.


 

موضوع :
برچسب ها : ایرانگردی , هرمزگان , گردشگری , مجله دلتا,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 13 بهمن 1398ساعت 15:12 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 72 | |

هتل ملک التجار یزد ؛ اولین هتل خشت خام جهان

هتل ملک التجار یزد ۲۳ اتاق دارد و به دلیل زیبایی‌های منحصربه‌فرد و امکاناتی عالی، مکانی ایده آل و جذاب برای مهمانان و گردشگران به شمار می‌رود.
هتل ملک التجار یزد

هتل ملک التجار یزد یک هتل چهار ستاره و لوکس است که اولین هتل خشت خام جهان نام گرفته و در خانه‌ای تاریخی به همین نام تاسیس شده که متعلق به حاجی علی عسکر شیرازی، از تاجران معروف شهر زیبای یزد بوده است. کتیبه‌ای در حیاط این خانه کشف شده که قدمت این خانه را تا عصر صفوی و به تاریخ ۱۱۰۶ ه.ق به عقب می‌برد. چهار نسل از خاندان ملک التجار در این خانه زیبا زندگی می‌کرده‌اند.

هتل ملک التجار یزد

از سال ۱۳۷۹ این بنا مرمت و به هتل تبدیل شده است. در سال ۱۳۹۳ نیز بازسازی شده و جنب بازار و میدان خان قرار دارد. هتل به اندازه‌ای زیباست که غیر از اقامت می‌توان به عنوان یک جاذبه بی‌نظیر گردشگری یزد هم سراغ آن رفت. این هتل بخش‌های مختلفی دارد مانند: هشتی شش ضلعی، قسمت زمستانه، تابستانه، شاه نشین و حوض بزرگ و راهروهای زیرزمینی که سوژه‌ای عالی برای عکاسان است.

حیاط خانه ملک التجار یزد

ورودی هتل ملک التجار یزد کوچه‌ای دراز و باریک با دیوارهای بلند است. دو طبقه دارد و در حیاط مستطیل شکل آن حوضی زیبا قرار دارد و باغچه‌های سرسبزی اطراف آن است. این هتل آنتیک پرسنلی مجرب و آموزش دیده دارد و با امکانات بی‌نظیرش می‌تواند یک خاطره خوش از اقامت در شهر یزد را برایتان رقم بزند.

اتاق های هتل ملک التجار یزد

دیوار‌ها و سقف اتاق‌ها همگی نقاشی شده است و در بعضی از آن‌ها از آب طلا بهره برده‌اند. از لحاظ اسلوب با نقاشی‌های عمارت نارنجستان شیراز هماهنگی دارد و پنجره‌های قدیمی اتاق‌ها و تالارها به سوی حیاط گشوده می‌شوند.

اتاق‌ها و تالارها در هر سوی حیاط برای فصل‌های مختلف سال استفاده می‌شدند. ۲۳ اتاق یک تخته، دو تخته و سه تخته دارد و به دلیل فضای باستانی‌اش، مورد استقبال بسیاری از توریست‌های خارجی و مسافران و گردشگران داخلی قرار گرفته است.

از نظر تزئینات داخلی، این بنا یکی از شاهکارهای معماری دوران قاجاریه در یزد است. تزئینات دل‌انگیز و روح‌نوازی دارد و نقاشی دیوارها با رنگ‌های طبیعی، آویزها و طاق‌نماهای آن آب‌طلاکاری شده و آینه کاری‌های اتاق آینه آن ماهرانه است.

اتاق های خانه ملک التجار

امکانات هتل ملک التجار یزد

کارکنان هتل مسلط به زبان‌های عربی، انگلیسی و فارسی هستند. از جمله مهم‌ترین امکانات آن می‌توان به لابی زیبا و چایخانه سنتی اشاره کرد.

  • نمازخانه
  • صندوق امانات
  • لابی
  • تاکسی سرویس شبانه روزی
  • کافی شاپ رستوران
  • اینترنت در لابی و اتاق‌ها
  • روم سرویس
  • خشکشویی
  • خدمات بیدار باش
  • لاندری روم
  • دستگاه واکس کفش
  • فکس
  • فتوکپی
  • خدمات راهنمای تور
  • خدمات اینترنتی
  • سرویس بهداشتی ایرانی در محوطه

خانه ملک یزد

قوانین و آدرس هتل ملک

آدرس هتل ملک التجار: یزد، خیابان قیام، بازارچه پنجه علی، هتل سنتی ملک التجار

  • ساعت تحویل اتاق ۱۴ و ساعت تخلیه اتاق ۱۴ است.
  • پذیرش صیغه نامه رسمی به صورت دفترچه‌ای با مهر برجسته، به همراه ارائه کارت ملی و شناسنامه عکس‌دار زوجین، امکان‌پذیر است.
  • پذیرش خانم تنها، فقط با ارائه کارت ملی و شناسنامه عکس‌دار امکان‌پذیر است.

برای آشنایی با هتل‌های بیشتر از  مجله دلتا  و صفحه معرفی هتل های آن دیدن کنید.

موضوع :
برچسب ها : هتل , مجله دلتا,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 13 بهمن 1398ساعت 14:58 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 93 | |

عمارت بادگیر کاخ گلستان ، یادگار قاجار

می‌گویند برج‌های بادگیر عمارت کاخ گلستان تنها بادگیرهای مزین به هنر معرق ایران هستند.
عمارت بادگیر کاخ گلستان

کاخ گلستان قدمتی ۴۴۰ ساله دارد و یکی از منحصربه‌فردترین مجموعه‌های تاریخی ایران است. در ضلع جنوبی باغ گلستان، بنایی وجود دارد که به دلیل وجود بادگیرهایش به آن عمارت بادگیر می‌گویند. این عمارت در زمان فتحعلی شاه ساخته شد و بادگیرها در چهار طرف بنا نصب شده است.

آدرس کاخ گلستان

عمارت بادگیر یادگاری از قاجار

عمارت بادگیر در بافت تهران قدیم قرار گرفته و مانند شمس العماره مشهور است.

  • بخش اصلی عمارت

    عمارت بادگیر نه تنها به واسطه بادگیرهایش بلکه به دلیل تزیینات مجللش هم شگفت‌انگیز است. تالاری آینه کاری شده به نام تالار شاه نشین دارد که دو هشتی در دو سویش، ۹ ارسی زیبا با شیشه‌های رنگین و پنجره‌های مشبک، ستون‌ها و دیواره‌ها و سقف آینه کاری، نقاشی و زرنگاری‌های چشم‌نواز، گچ‌بری و منبت‌کاری از هنرهای به کار رفته در این تالار هستند.
    دو ستون گچی مارپیچ که به سبک دوره زندیه نقاشی شده‌اند هم آنجا قرار دارند و کفپوش معرق هفت رنگ با طرح بته جقه زرد هم زیر پاهایتان نمایان است.
    شاه نشین عمارت بادگیر

  • اتاق های گوشواره

    اتاق‌های گوشواره در معماری ایرانی آن‌هایی هستند که در دوطرف شاه‌نشین ساخته می‌شوند که در زمان برگزاری مهمانی‌های بزرگ، فضای کافی برای پذیرایی در شاه نشین وجود داشته باشد و نوازندگان آنجا می‌نشستند.

  • حوضخانه عمارت بادگیر کاخ گلستان

    حوضخانه وسیعی در عمارت بادگیر کاخ گلستان وجود دارد که امروزه به موزه عکسخانه اختصاص یافته؛ فضایی تابستان‌نشین که در فصول گرم بادگیرها به چهار گوشه حوضخانه عمارت، هوای خنک را می‌رساندند و پادشاهان قاجار در ایام تابستان، به حوضخانه می‌رفتند و در خنکای آن ساعاتی را در کنار حوضی مرمرین و آبنمایش سپری می‌کردند.

  • بادگیرها

    چهار بادگیر بلندِ بر فراز عمارت، با کاشی‌های معرق آبی و زرد و سیاه، تزئین شده‌اند. نوع ابتدایی سیستم تهویه مطبوع که هوای حوضخانه و تالار و اتاق‌ها با استفاده از آن خنک می‌شده است. می‌گویند برج‌های بادگیر عمارت کاخ گلستان تنها بادگیرهای مزین به هنر معرق ایران هستند.
    قیمت بلیط بادگیر کاخ گلستان تهران

زمان بازدید از عمارت بادگیر کاخ گلستان

از ۰۹:۳۰ تا ۱۸:۳۰ در شش ماه اول سال و ۰۹:۰۰ تا ۱۶:۳۰ در شش ماه دوم سال

هزینه بازدید

قیمت بلیط عمارت بادگیر: ۳۰۰۰ تومان برای اتباع ایرانی و ۲۰۰۰۰ تومان برای اتباع خارجی است و هزینه ورود به مجموعه گلستان: ۴۰۰۰ تومان برای اتباع ایرانی و ۳۰۰۰۰ تومان برای اتباع خارجی

*نکته: پرداخت ورودی به کاخ گلستان اجباری است.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با کاخ گلستان “کاخ گلستان، عروس کاخ های تهران” را مطالعه کنید.

موزه های تهران

آدرس عمارت بادگیر کاخ گلستان

آدرس: استان تهران، شهر تهران، منطقه ۱۲، خیابان ۱۵ خرداد، میدان ارگ

خودرو شخصی: خیابان‌های منتهی به کاخ گلستان سنگ فرش شده و باید خودروی شخصی‌تان را در خیابان‌های اطراف پارک کنید.

مترو: خود را به ایستگاه پانزده خرداد برسانید و با کمی پیاده‌روی کاخ گلستان را ببینید.

اتوبوس: با اتوبوس‌هایی بروید که از خیابان خیام می‌گذرند و در ایستگاه گلوبندک توقف دارند.

تاکسی: تاکسی‌های چهارراه گلوبندک را سوار شوید که در چند قدمی کاخ گلستان شما را پیاده می‌کنند.

برای خواندن یک دنیا مطلب مجله گردشگری در مجله دلتا مراجعه کنید.

موضوع :
برچسب ها : مجله دلتا , تهرانگردی , سفر , کاخ گلستان , گردشگری,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 13 بهمن 1398ساعت 14:49 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 76 | |

غار نمکی قشم ؛ در صف یونسکو

از پاییز تا آخر فروردین فصل مناسبی برای سفر به قشم است. در این زمان غار نمکی قشم هم هوای ملایم و مطبوعی دارد و گشت و گذار در هوای خنک زمستان، ما را خسته نمی‌کند.
غار نمکی قشم

در روزهای سرد سال، سفر به قشم بهترین تصمیم است. جاهای دیدنی زیادی دارد و به لحاظ گردشگری پر تردد است. غار نمکی قشم هم که یکی از بزرگ‌ترین غارهای نمکی دنیاست، یک مقصد بی‌نظیر برای گردشگران است. این غار یکی از عجایب هفتگانه خلیج فارس است و به نام غار نمکدان معروف است.

غار نمکدان کجاست؟

این غار در دل یک کوه نمکی قرار گرفته است. این کوه چند غار دیگر هم دارد؛ اما معروف‌ترین و طولانی‌ترین آن‌ها، غار نمکی قشم است. بام جزیره هم یک کوه نمکی ۳۴۰ متری است که همین‌جا قرار دارد.

غار نمکدان میراث جهانی یونسکو

از قشم باید به باسعیدو برویم که حدود یک ساعت و نیم با ماشین طول می‌کشد؛ بعد از آنجا راهنمای غار ما را به جاده فرعی هدایت می‌کند و ۴۴ دقیقه بعد به غار می‌رسیم. راه نزدیک‌تر هم از روستای سلخ است تا به مقصد برسیم. این مسیر  ۹۰ کیلومتر است و بهتر است با ماشین‌های شاسی بلند و آفرود طی شود.

غار نمکدان قشم

اینجا طولانی‌ترین غار نمکی دنیاست که در فهرست آثار ملی ایران ثبت شده‌. طولش بیشتر از ۶ کیلومتر است و پیاده‌روی در آن اگر بخواهید بیشتر از نیم ساعت پیش بروید، به راهنما نیاز دارد. عمر غار نمکی قشم ۵۰۰ میلیون سال است و از لایه‌های نمکی چند رنگی تشکیل شده است. جالب است بدانید قندیل‌های غار هر کدام ده‌ها هزار سال قدمت دارد، به همین دلیل بهتر است که به هیچ‌کدام از قندیل‌های نمکی دست نزنیم و هوس نکنیم تکه‌ای از آن را برای خودمان برداریم.

هزینه ورودی غار نمکی قشم

می‌گویند نمک‌های اینجا خاصیت درمانی دارند و نفس کشیدن در هوای غار، حساسیت و آسم را تسکین می‌دهد. در کف غار، جوی آبی هم می‌بینیم که حجم نمک خیلی زیادی دارد و آب آن در بعضی جاها مثل آینه عمل می‌کند و زیبایی غار را دوبرابر نشان می‌دهد.

غار نمکی تا همین چند وقت پیش قرار بود در فهرست یونسکو قرار بگیرد، اما به دلیل گودبرداری ناحیه جلوی غار، فعلا از این فهرست کنار گذاشته شده است.

هزینه ورودی غار نمکی قشم

بازدید از غار نمکدان رایگان است و فقط کافی است شما برای رفتن به آنجا تصمیم بگیرید. اگر روز را برای رفتن به غار انتخاب کنید بهتر است.

غار نمکدان کجاست

نکات مهم در بازدید از غار

هر چند غار روشنایی ندارد، اما برای دیدن زیبایی‌های آن هدلایت و چراغ‌‌قوه کافی‌ است. می‌توانید آب و خوراکی سبک و یک دست لباس اضافه همراه خود داشته باشید.

از مهر تا آخر فروردین فصل مناسبی برای سفر به قشم است. در این زمان غار نمکی قشم هم هوای ملایم و مطبوعی دارد و گشت و گذار در هوای خنک زمستان، خسته‌مان نمی‌کند.

برای مشاهده مطالب بیشتر به مجله گردشگری در مجله دلتا سربزنید..

موضوع :
برچسب ها : قشم , ایرانگردی , سفر , گردشگری , مجله دلتا,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 13 بهمن 1398ساعت 14:38 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 80 | |


صفحه قبل 1 ... 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 صفحه بعد